Με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 «βυθίζεσαι» στην αγαπημένη σου μουσική για ώρες
Η «συνταγή» για το φετινό καλοκαίρι είναι μία: Πατάς play στα τραγούδια που αγαπάς και αφήνεις τα κορυφαία wireless ακουστικά της HUAWEI να κάνουν τα μαγικά τους.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή (ναι, σχεδόν όλων) και όχι τυχαία. Αυτό γιατί, σχεδόν αναπόφευκτα, το καλοκαίρι αφήνουμε πίσω τα άγχη, τις υποχρεώσεις, τα πρέπει και τα μη, επενδύουμε λίγο παραπάνω στη χαλάρωση και δεν αφήνουμε καμία όμορφη στιγμή να πάει χαμένη. Πρόκειται για την εποχή του χρόνου που είναι συνδεδεμένη με μπάνια στη θάλασσα, με ποτάκια, με παρέες, αξέχαστες βραδιές και φυσικά με πολλή μουσική. Και παρότι τα περισσότερα καλοκαίρια έχουν αυτή τη γνωστή γεύση αλμύρας και γέλιου μέχρι δακρύων με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε νησιά, κάμπινγκ και πλατείες, πάντα υπάρχουν στιγμές που αναζητάς λίγο χρόνο μόνο για τον εαυτό σου.

Και ποιος δεν έχει πάει μόνος του να δροσιστεί με μία σύντομη βουτιά σε κοντινή παραλία; Και γιατί να μην το κάνει δηλαδή; Ειδικά από τη στιγμή που το πρόγραμμά μας δεν συγχρονίζεται πάντα με αυτό των φίλων μας. Σιγά μην μείνεις σπίτι. Παίρνεις τα απαραίτητα και έφυγες: διάθεση για θάλασσα, το σταυρόλεξο ή το βιβλίο σου και τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 για να «παίζουν» στο repeat τα αγαπημένα σου κομμάτια.

Σε αυτή τη μοναχική, αλλά τόσο απολαυστικά χαλαρωτική εμπειρία στην παραλία, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 αποτελούν τον πλέον απαραίτητο βοηθό για μπορείς να ακούς πεντακάθαρα τη μουσικούλα σου χωρίς να σου καίγεται καρφάκι τι παίζει τριγύρω. Εσύ απλώς φοράς τα κορυφαία wireless ακουστικά της HUAWEI και παραδίδεσαι σε ένα χαλαρωτικό zone out. Ούτε ρακέτες, ούτε ουρλιαχτά παιδιών και μαμάδες που τα κυνηγούν με αυγουλάκια στο χέρι, ούτε άλλους «εκκωφαντικούς» θορύβους που πάνε «πακέτο» με την παραλία. Μόνο εσύ, τα ακουστικά και οι σκέψεις σου.

Σε αυτή τη μοναχική και συνάμα υπέροχα χαλαρωτική εμπειρία της παραλίας, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 θα γίνουν ο πιο απαραίτητος συνοδοιπόρος. Ζήσε τον ήχο στην πιο αυθεντική μορφή του!

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν το πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» που συντονίζει έξυπνα δύο drivers, κάνοντάς τα να λειτουργούν με άψογη συνοχή για εξαιρετική απόδοση ήχου. Χρησιμοποιούν επίσης και ένα επίπεδο διάφραγμα UHF στο TWS, το οποίο συναντάμε συνήθως σε ακουστικά υψηλής τεχνολογίας, ώστε να παράγουν φωτεινά και ακριβή πρίμα και τόνους, καθώς και το πρώτο στον κόσμο quad-magnet dynamic, για μεσαίες και χαμηλότερες συχνότητες, το οποίο παρέχει ακόμη πιο δυνατά μπάσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευρύ φάσμα, από 14 Hz έως 48 kHz για να ακούς με απόλυτη ακρίβεια κάθε ηχητική λεπτομέρεια στο αγαπημένο σου podcast ή στη σειρά που παρακολουθείς στο Netflix τον τελευταίο καιρό.

Μία καλή playlist, τα αγαπημένα σου ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 και το βιβλιαράκι σου, μπορούν να γίνουν η καλύτερη παρέα για τον χρόνο που θα περάσεις φέτος στην παραλία.

Παράλληλα, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία «Triple Adaptive EQ» και μπορούν να συντονίσουν αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο έντασης, παρέχοντας εξατομικευμένο ήχο σε πραγματικό χρόνο. Μάλιστα, σε συνδυασμό με το πρωτόκολλο κωδικοποιητή ήχου υψηλής ανάλυσης LDAC™, θα μπορείς πλέον να απολαμβάνεις μία εμπειρία ακρόασης εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας, την εμπειρία δηλαδή που χρειάζεσαι όλες εκείνες τις στιγμές που, το μόνο που έχεις ανάγκη, είναι λίγος χρόνος με τον εαυτό και τη φαντασία σου.

Όντας πιστοποιημένα με HWA και Hi-Res Audio Wireless, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις τον ήχο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από το πώς, πού και σε ποια ένταση ακούς τη μουσική σου. Χάρη στη HUAWEI και τη γαλλική εταιρεία τεχνολογίας ήχου Devialet, έχουμε τα τέλεια ακουστικά για όλες εκείνες τις στιγμές που θέλουμε να ατενίσουμε τη θάλασσα, ακούγοντας τα αγαπημένα μας τραγούδια, στην πιο αυθεντική μορφή και ποιότητα ήχου που θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 σου προσφέρουν κορυφαίες δυνατότητες ακύρωσης θορύβου που ενεργοποιούνται από προηγμένες καινοτομίες, ανώτερη απόδοση, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και αντοχή στο νερό.

Πρέπει να ξέρεις φυσικά ότι η ποιότητα των ακουστικών δεν αφορά μόνο την κορυφαία ποιότητα ήχου. Αν, για παράδειγμα, θέλεις να καθίσεις στην παραλία για αρκετές ώρες (να μην κάνεις κι εσύ λίγη ηλιοθεραπεία;), με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορείς να το κάνεις και με το παραπάνω. Μη σε ξεγελάει που είναι μικρά, αυτό δεν τα κάνει σε καμία περίπτωση λιγότερο ισχυρά. Αντιθέτως, τα νέα ακουστικά της HUAWEI διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας, καθώς με το ANC ενεργοποιημένο μπορείς να απολαύσεις έως και 4 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και συνολικά 18 ώρες με την χρήση της θήκης. Αν, από την άλλη, το ANC είναι απενεργοποιημένο, τότε η διάρκεια αυξάνεται στις 6,5 ώρες ακρόασης και σε συνολικά 30 ώρες με τη θήκη .

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 υποστηρίζουν επίσης την αντίστροφη φόρτιση στη θήκη των ακουστικών με το τηλέφωνο ή το tablet σου, κάτι που βοηθάει ακόμη περισσότερο τη «μακροζωία» της μπαταρίας σου. Επιπλέον, είτε σε βρει μπόρα και βροχή στη θάλασσα, είτε η φάση είναι κυριολεκτικά «40 βαθμοί λιώνει το κορμί» κι ο ιδρώτας «τρέχει» σαν ποτάμι, τα ακουστικά σου είναι εξοπλισμένα με IP54, το οποίο τα κάνει αδιάβροχα από νερά, βροχές και ιδρώτα. Είσαι δηλαδή έτοιμος για παν ενδεχόμενο, κατάσταση και καιρικό φαινόμενο!

Να σημειώσουμε επίσης ότι η παραλία δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει το καλοκαίρι ξεχωριστό. Αυτούς τους τρεις «χρυσούς» μήνες, όλα είναι καλύτερα, ομορφότερα κι εσύ λίγο περισσότερο ενθουσιασμένος από τους υπόλοιπους εννέα μήνες του χρόνου. Για πολλούς ανάμεσά μας, οι βόλτες το καλοκαίρι γίνονται πιο… μαγικές και περιπετειώδεις από ότι το χειμώνα. Πολύ συχνά, λοιπόν, τελειώνοντας τη δουλειά σου μέσα στην εβδομάδα, ακόμη κι αν δεν «ψήνεται» κανείς άλλος από την παρέα σου, είναι πολύ πιθανό να βγεις μια βόλτα για να ξεσκάσεις. Τι καλύτερο από το βολτάρεις χαζεύοντας και μερικά μαγαζιά με παλιά αντικείμενα ή παλιά βιβλία; Εκεί είναι που θα χρειάζεσαι ένα ολόδικό σου soundtrack, αυτό που μόνο εσύ ξέρεις πόσο αγαπάς και σε ποια νοητή πραγματικότητα σε φέρνει.

Με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 πατάς «mute» στη φασαρία του εξωτερικού περιβάλλοντος και «play» στα τραγούδια που αγαπάς.

Ίσως, λοιπόν, αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη το φετινό καλοκαίρι είναι να περιπλανηθείς λίγο στα σοκάκια της πόλης ή του νησιού που έχεις επισκεφτεί, να πατήσεις «mute» στη βουή του εξωτερικού περιβάλλοντος και «play» στη μουσική που αγαπάς. Με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, μπορείς επιτέλους να απομονώσεις τους εξωτερικούς θορύβους και να απολαύσεις τη στιγμή σου, καθώς τα ακουστικά σου προσφέρουν την προηγμένη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου. Το «Triple Mic ANC System» ενισχύει το μέσο βάθος ANC κατά 15% που είναι το κορυφαίο στη βιομηχανία ακουστικών, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το «Intelligent Dynamic ANC» προσδιορίζει με ακρίβεια το εξωτερικό περιβάλλον ηχητικού πεδίου και επιλέγει την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου.

Το mindblowing της όλης υπόθεσης είναι ότι, ακόμα και στις πτήσεις, το Intelligent Dynamic ANC εξαλείφει τους θορύβους του κινητήρα του αεροσκάφους, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να έχουν ένα ήσυχο και γαλήνιο ταξίδι. Κυριολεκτικά, τα ακουστικά «σβήνουν από τον χάρτη» έναν από τους πιο ενοχλητικούς, περιττούς και πραγματικά αγχωτικούς ήχους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού!

Μάλιστα, η νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου κλήσεων Pure Voice των HUAWEI FreeBuds Pro 2 φέρνει ακόμη πιο καθαρές, αθόρυβες κλήσεις και βασίζεται σε ένα σύστημα ακύρωσης θορύβου κλήσεων 4 μικροφώνων, σε συνδυασμό με έναν αποκλειστικό αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου DNN της HUAWEI. Αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά μπορούν να συλλαμβάνουν με ακρίβεια τις ανθρώπινες φωνές, βελτιώνοντας παράλληλα την ακύρωση θορύβου, ώστε να έχεις ακόμη πιο καθαρή ποιότητα ήχου για φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις, ανεξάρτητα από το πού μπορεί να βρίσκεσαι.

Με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 να «παίζουν» τα αγαπημένα σου κομμάτια, αφήνεσαι στη μαγεία της μουσικής και απολαμβάνεις τις ήσυχες καλοκαιρινές στιγμές που όλο τον χρόνο περίμενες. 

Υιοθετώντας έναν νέο αντιανεμικό σχεδιασμό, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά τους θορύβους του ανέμου. Επομένως, με τα καλοκαιρινά μελτέμια να δίνουν και να παίρνουν, είτε πας σε «νησί των ανέμων», είτε οπουδήποτε αλλού, σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμος ο αντιανεμικός σχεδιασμός των νέων ακουστικών της HUAWEI. Ο σχεδιασμός και οι έξυπνοι αλγόριθμοι ακύρωσης θορύβου ανέμου επιτρέπουν στα HUAWEI FreeBuds Pro 2 να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας κλήσεις, ακόμη και σε δυνατούς ανέμους. Σίγουρα θα μας θυμηθείς όταν βολτάρεις στο νησί ακούγοντας το soundtrack των διακοπών σου, αλλά θα πρέπει να διακόψεις λίγο το πρόγραμμά σου, γιατί σε καλούν στο τηλέφωνο και ο αέρας κάνει την επικοινωνία σας εξαιρετικά πιο δύσκολη.

Επιπλέον, είτε βρίσκεσαι σε νησί, είτε στην πόλη, είτε στην παραλία, κάποια στιγμή ίσως θελήσεις να ζήσεις το καλοκαίρι με την παρέα σου. Και σε αυτή την περίπτωση, τα νέα ακουστικά της HUAWEI σου δίνουν τη δυνατότητα να μοιραστείς όλους τους αγαπημένους σου ήχους με τα πρόσωπα που αγαπάς. Συγκεκριμένα, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 σου προσφέρουν απρόσκοπτη σύνδεση με δύο συσκευές για αυτόματη εναλλαγή κλήσεων, καθώς διαθέτουν δυνατότητα διπλής σύνδεσής με συσκευές HUAWEI, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή και ρολόι, αλλά και με «έξυπνα» συστήματα Android, iOS και Windows. Άρα, το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις είναι να συνδέσεις τα ακουστικά σου με οποιαδήποτε συσκευή HUAWEI και να πατήσεις «play» για ακόμα μία φορά στο αγαπημένο σου τραγούδι.

Κι επειδή το καλοκαίρι είναι εδώ και το μυαλό μας λέει μόνο ένα πράγμα: ΔΙΑΚΟΠΕΣ, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι πλέον διαθέσιμα και στη χώρα μας. Μπορείς να τα βρεις σε τρεις κομψές αποχρώσεις – το Silver Frost και το Ceramic White, που είναι τα αγαπημένα μας χρώματα, καθώς και το ονειρικό, εμπνευσμένο από τα αστέρια του γαλαξία, Silver Blue που αποτελεί νέα έκδοση στην «οικογένεια» FreeBuds. Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι διαθέσιμα με δώρο το HUAWEI BAND 7 από όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr  και Huawei Community.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 0 
 1