Η απάντηση του μουσικού της ΕΡΤ για την εμφάνισή του με βερμούδα και σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο
Ο μουσικός της Συμφωνικής της ΕΡΤ, Ιωάννης Στρατάκης, δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν για την εμφάνισή του με βερμούδα και σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρα.

Ένας μουσικός που εμφανίστηκε στη χθεσινή δεξίωση για τα 48 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας με βερμούδα και σαγιονάρα έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του διαδικτύου και έχει γίνει viral. Αρκετοί είναι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση του μουσικού στην εν λόγω δεξίωση, ενώ, άλλοι το είδαν λίγο πιο χιουμορστικά. Άλλοι πάλι υποστήριξαν τον μουσικό, ο οποίος άλλαξε σε σμόκιν κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Ανάμεσα σε αυτούς που κατέκριναν την εν λόγω ενδυμασία και είπαν πως δεν ταίριαζε στην περίσταση ήταν και ο Άρης Πορτοσάλτε, που είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ:

«Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω»

Ο μουσικής της Συμφωνικής της ΕΡΤ, ωστόσο, έδωσε την δική του αποστομωτική απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Το πρόσωπο που απεικονίζεται στη φωτογραφία είναι ο Ιωάννης Στρατάκης. Ο κ. Στρατάκης έγραψε στο Facebook:

«Να που μετά ἀπό σχεδόν 50 χρόνια ὑπηρέτης τῆς τέχνης ἔγινα διάσχημος για μια παντόφλα.
Εἶδες που τελικά κανείς δεν γνωρίζει την τύχη του!
Για τα ψιλά γράμματα:
1) Δεν ὑπῆρξα προσκελκλημένος στην ἑορτή τῆς ἀποκαταστάσεως
2) Ἦλθα πράγματι ἀπό την παραλία ἀπ’ εὐθείας στην (ἐργολαβική) ἐργασία μου, με ὁδικό ταξίδι 1,5 ὥρας μέσα στην ντάλα για να εἶμαι στην ὥρα μου
3) Δεν θ φόραγα το (κατά τ ἄλλα ὄμορφο) κοστούμι ἐργασίας διότι εἶναι ἀπό χονδρό χειμερινό ὑφασμα και κοντά στα 60 μου δεν ἀντέχω και πολύ την ζέστη και την ὑγρασία. Ἄλλωστε ἂν το φόραγα ἀπό πριν ἴσως να τσαλακωνόταν ἀπό τον ἱδρῶτα.
4) Ὅταν φθάσαμε δεν εἶχε κανείς σκεφθεῖ ὅτι μπορεῖ να διψᾶμε. Μετά ἀπά ὥρα ἔφεραν νερό. Δυστυχῶς το ἐναπόθεσαν στην νοτιοανατολική πλευρά τοῦ κήπου, ἴσως 1+ χιλιόμετρο μακρυά ἀπό τα καμαρίνια τῶν «ἐργατῶν». Ἐκείνη την πορεία προς το νερὀ κατέγραψε ὁ φακός, ὥρα που ὁ κόσμος -πλην ἐλαχίστων- δεν εἶχα ἀκόμη δεχθεῖ ἐπισκέπτες. Θα ἔβγαινα να ἀγοράσω νεράκι ἀπ’ ἔξω, ἀλλά για λόγους ἀσφαλείας τα ΑΔΤ μας κρατοῦσε ἡ ἀσφάλεια εἰσόδου, ἄρα δεν μποροῦσα οὔτε να βγῶ οὔτε να ξαναμπῶ.
5) Σήμερα το πρωΐ διαπίστωσα πως μοιάζω με γνωστό δημοσιογράφο-συντάκτη ἐπίσης γνωστῆς ἐφημερίδας, που ὁ ἄνθρωπος βρῆκε τον μπελά του (ἐκτός το δικό μου σοκ)
6) Λυποῦμαι που ἔγινα ἀφορμή για τόση ταραχή, δικαιολογημένη μερικῶς ἐάν κανείς δεν γνωρίζῃ πως ἡ φωτογραφία ἐλήφθη ἀρκετά πριν την ἔναρξι τῆς ἐκδηλώσεως.
7) Λυποῦμαι ἐπίσης που ἔγινα ἀφορμή να χυθῇ τόσο λεκτικό δηλητήριο στο διαδίκτυο.
Μην ἀνησυχῇτε ὅμως, τα κοστούμια μου εἶναι ὑπεράριθμα και δεν ὁδηγεῖς με λουστρίνια, ἀλλά τα φέρνεις μαζί και ντύνεσαι ὅταν πρέπει ὅπως πρέπει.
Ἄ! και κάτι ἄλλο, την Δημοκρατία δεν την κάνουν τα ροῦχα. Ρωτῆστε τον Κλεισθένη και τον Περικλῆ για το ποιά μάρκα κοστούμια προτιμοῦσαν. Ἐγώ εἶμαι πιο κοντά με την σαγιονάρα… Και ὄχι, δεν πῆγα να κάνω κάποια πολιτική δήλωσι ἢ πρότασι. Εἶμαι μικρός και ἱκανοποιημένος»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;