Έλον Μασκ:
Οι φωτογραφίες αυτές ενέπνευσαν memes αλλά και αρκετά σχόλια στο Twitter, σε κάποια από τα οποία απάντησε ο Έλον Μασκ.

Ο Έλον Μασκ πάντα βρίσκει χρόνο να απαντά στα σχόλια των χρηστών του Twitter. Φαίνεται μάλιστα πως τον διασκέδασαν ιδιαίτερα αυτά που αφορούσαν τις φωτογραφίες του από τη Μύκονο.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο δισεκατομμυριούχος ταξίδεψε στο «νησί των ανέμων» με την παρέα του και όπως αναμενόταν δεν πέρασε απαρατήρητος. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» χωρίς μπλούζα, σε σκάφος.

Οι φωτογραφίες αυτές ενέπνευσαν memes αλλά και αρκετά σχόλια στο Twitter, σε κάποια από τα οποία απάντησε ο ιδιοκτήτης της Tesla. «Γα@@@@ έβαλα τα λεφτά μου σε αυτόν. Τόσοι πολλοί άλλοι έξυπνοι επενδυτές», έγραψε κάποιος σχολιάζοντας φωτογραφία στην οποία ο κάτασπρος Έλον Μασκ είναι χωρίς μπλούζα, με μια πετσέτα από τη μέση και κάτω και κρατά ένα ποτήρι.

«Χαχα, να πάρει, ίσως θα έπρεπε να βγάζω πιο συχνά την μπλούζα μου… free the nipple» απάντησε ο δισεκατομμυριούχος και συμπλήρωσε ότι έχει επιστρέψει στη δουλειά «Παρεμπιπτόντως, ήδη πίσω στο εργοστάσιο», έγραψε.

 

Άλλος, συνέκρινε τη φωτογραφία του Έλον Μασκ με μαγιό, με εκείνη ενός σκύλου που στέκεται όρθιος στα πίσω πόδια του. «Ωστόσο, οι γάμπες μου είναι μεγαλύτερες», σχολίασε ο ίδιος.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;