Ολυμπιακός: Με ποια ομάδα θα παίξει εάν προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions Leauge
Ολυμπιακός: Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Leauge.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα στη φάση του δεύτερου προκριματικού γύρου.

Η ομάδα αυτή είναι ο Απόλλων Λεμεσού. Το πρώτο ματς θα γίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” στις 2 ή στις 3 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς στην Κύπρο στις 9/8.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Σε περίπτωση που οι Πρωταθλητές Ελλάδος δεν προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League,  θα υποδεχθούν μία εκ των ΦερεντσβάροςΣλόβαν Μπρατισλάβας στις 4 Αυγούστου.

Και η ρεβάνς θα γίνει εκτός έδρας στις 11 Αυγούστου.

Η πρώτη επίσημα αναμέτρηση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο του 2022-23 θα είναι στις  την Τετάρτη 20 Ιουλίου όπου στις 8 το βράδυ στη Χάιφα, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι. Το δεύτερο ματς και συνάμα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη στις 27 Ιουλίου στον Πειραιά.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, προς το παρόν “παγώνουν” λόγω Μακάμπι. Ωστόσο, αυτό που λέγεται είναι πως ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Πρόκειται για τον 24χρονο Βέλγο, αριστεροπόδαρο, εξτρέμ της Χέρτα Βερολίνου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;