Φωτιά στα Μέγαρα: Οι φλόγες παραλίγο να κάψουν το συνεργείο του ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)
Φωτιά στα Μέγαρα: Γλίτωσαν τελευταία στιγμή.

Μπορεί πλέον να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο φωτιάς στα Μέγαρα, ωστόσο η χθεσινή ημέρα ήταν εφιαλτική για τους κατοίκους της περιοχής.

Οι κάτοικοι των Μεγάρων είδαν τις φλόγες να κινούνται απειλητικά στις περιουσίες και να τυλίγουν σπίτια και αποθήκες. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ τουλάχιστον τρία σπίτια έχουν γίνει στάχτη στην περιοχή, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι είναι πολύ περισσότερα.

Μάλιστα, το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού κινδύνευσε την ώρα της ζωντανής μετάδοσης καθώς οι φλόγες κινήθηκαν με ταχύτητα, απειλητικά προς τα πάνω τους.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να φωνάζει στο συνεργείο του σταθμού να αποχωρήσουν γρήγορα. «Δείξε την εικόνα. Εκεί ακριβώς που είναι τώρα η φωτιά είχαμε το αυτοκίνητο, το πήραμε πριν λίγα λεπτά. Έχω καεί, έχω χάσει την ανάσα μου, τρέξαμε να φύγουμε από το σημείο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μας κύκλωσε η φωτιά.

Ας είμαστε ψύχραιμοι» ανέφερε ο Μίλτος Σακελλάρης, που με δυσκολία έπαιρνε ανάσα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13.41 το μεσημέρι και λίγο μετά τις 14.00 μήνυμα εστάλη μέσω του 112 στους κατοίκους του οικισμού Ζάχουλη για να απομακρυνθούν προληπτικά από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς Αλεποχώρι και λίγο μετά τις 17.00 μήνυμα μέσω του 112 εστάλη και στους κατοίκους που βρίσκονται στον οικισμό Παπαγιαννέϊκα Μεγάρων για προληπτική απομάκρυνση από την περιοχή.

«Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες και μέσα εκεί στη ρεματιά που κατά κύριο λόγο ήταν η περιοχή της πυρκαγιάς», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεγάρων, Γρηγόρης Σταμούλης.

«Έχουμε αναφορές για ζημιές στα σπίτα στον οικισμό Ζάχουλη» ανέφερε στο ΣΚΑΙ, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;