Παλλήνη: Η συγκλονιστική φωτογραφία του Reuters με το σκυλί που κάηκε στην πυρκαγιά
Μια φωτογραφία του Reuters από τη φωτιά στην Παλλήνη κάνει τον γύρο του κόσμου και αποτυπώνει τις δραματικές σκηνές των πύρινων μετώπων.

Μια φωτογραφία του Reuters από τη φωτιά στην Παλλήνη κάνει τον γύρο του κόσμου και αποτυπώνει τις δραματικές σκηνές που έζησαν κάτοικοι και ζώα στη δύνη των πύρινων μετώπων.

Η φωτογραφία είναι από Ελληνα φωτορεπόρτερ και δείχνει ένα σκυλί μισοκαμένο, που βρίσκεται έξω από ένα σπίτι, και ένα δεύτερο σκυλί ευτυχώς σε καλή κατάσταση, που βρίσκεται μέσα στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό καρέ που αποτυπώνει τις δραματικές στιγμές που έζησαν άνθρωποι και ζώα, στη νέα φωτιά που χτύπησε την Αττική.

 

Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς έκανε έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους, να μην τα αφήνουν αβοήθητα, δεμένα και εγκλωβισμένα, στη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς.

Έχει ενεργοποιηθεί ήδη μηχανισμός διαχείρισης κρίσεων από την οργάνωση Dogs’ Voice, σε συνεργασία με την ΕΔΚΕ (Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας), τον οποίο είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ειδική Γραμματεία και συμπληρώνει: “Ήδη δημιουργείται κτηνιατρικός σταθμός από την Dogs’ Voice και την ΕΔΚΕ στην κτηνιατρική κλινική Παλλήνης – Vet Clinic, Μιλτιάδου 27, Παλλήνη, ο οποίος θα δέχεται αποκλειστικά πυρόπληκτα ζώα για πρώτες βοήθειες”.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Dogs’ Voice, η φωτιά τους ανάγκασε να φύγουν από το κτηνιατρείο στην Παλλήνη και πλέον ο νέος σταθμός πυρόπληκτων ζώων λειτουργεί στο Λατό στο Γαλάτσι, ενώ μεγάλη είναι η ανάγκη για εθελοντές με laptop, σκίαστρα, λουριά, περιλαίμια και αντισηπτικά.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;