Πυρκαγιές σε Σκάλα Λακωνίας και Φθιώτιδα
Οι πυρκαγιές σε Λακωνία και Φθιώτιδα έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα με τις φωτιές το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας.

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Αφάνια, στην Σκάλα Λακωνίας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε χαμηλή βλάστηση.

Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες με πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει μέχρι τώρα αναφορά, για πιθανή απειλή κατοικημένης περιοχής.

Σε δήλωσή του στο notospress.gr ο αντιδήμαρχος Ευρώτα Δημήτρης Φιφλής ανέφερε ότι άμεσος κίνδυνος δεν υπάρχει, ωστόσο το στοίχημα είναι να μην περάσει η φωτιά το δρόμο, όπου βρίσκονται οι δυνάμεις.

Επίσης, πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό Ελάτεια της Φθιώτιδας. Οι άνεμοι στην περιοχή είναι ισχυροί, ξεπερνούν τα 5 μποφόρ και η φωτιά επεκτείνεται σε δασική έκταση όπου μέσα υπάρχουν ποιμνιοστάσια.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την Φθιώτιδα, την Βοιωτία αλλά και τη Φωκίδα μετακινούνται στην περιοχή ενώ ενισχύονται και με εναέριες δυνάμεις.

φωτια

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;