Ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις
Ντόρτμουντ: Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη γερμανική ομάδα πριν λίγες εβδομάδες

Ο Σεμπαστιάν Αλέ, νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ντόρτμουντ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ο Ιβοριανός επιθετικός, αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάαλαντ στους Βεστφαλούς, αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει όγκο. «Αυτά τα νέα ήταν ένα σοκ και για τον Σεμπαστιάν και για όλους εμάς», σχολίασε ο Σεμπάστιαν Κελ, αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας. «Όλη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη και γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας», πρόσθεσε.

Ο Κελ διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος «θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει ότι ο Αλέ θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία». Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Γερμανία για περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Ο Αλέ υπέγραψε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Άγιαξ και η γερμανική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια για να τον κάνει δικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;