Ricky Martin: Καταγγελίες για σχέσεις με τον ανιψιό του - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του τραγουδιστή
Καταγγέλλουν τον Ricky Martin για αιμομικτικές σχέσεις με τον ανιψιό του για διάστημα εφτά μηνών - Ο τραγουδιστής τις διαψεύδει

Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ισχυρισμοί από μέλος της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή, Ricky Martin, ότι είχε αιμομικτική σχέση με τον ανιψιό του για επτά μήνες. Ο ίδιος απορρίπτει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Σε δήλωσή του στο Deadlive, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Μάρτι Σίνγκερ, υπογράμμισε πως ο Ricky Martin δεν είχε ποτέ:

«Κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του.

Ο Ricky Martin, φυσικά, δεν είχε ποτέ – και δεν θα εμπλακεί ποτέ – σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του. Ο ισχυρισμός δεν είναι μόνο αναληθής, είναι αποκρουστικός»

Ο δικηγόρος, στη δήλωσή του, υποστήριξε ότι ο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή έχει ζητήματα ψυχικής υγείας και συνέχισε λέγοντας:

«Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται επειγόντως. Αλλά, πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η φρικτή υπόθεση μόλις ένας δικαστής εξετάσει τα γεγονότα»

Μέσα στον μήνα του Ιουλίου, έχει υποβληθεί καταγγελία εις βάρος του τραγουδιστή, αλλά λόγω της φύσης του νομοσχεδίου οι αρχές δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες. Ο Ricky Martin αρνήθηκε και αυτούς τους ισχυρισμούς. Ωστόσο, ο δικαστής στο Πουέρτο Ρίκο εξέδωσε εντολή για περιοριστικά μέτρα κατά του τραγουδιστή, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Από την πλευρά της, η Marca ανέφερε ότι ο Eric Martin, ο αδερφός του τραγουδιστή, αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον ανιψιό του, Ricky.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;