Stranger Things: Ο Noah Schnapp υποστηρίζει πως ο Will είναι gay
Ο Noah Schnapp υποστηρίζει ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο «Stranger Things» είναι ομοφυλόφιλος.

Το «Stranger Things» είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη στιγμή αυτή τη στιγμή στον κόσμο (και όχι μόνο στο Netflix). Καθώς, περιμένουμε να δούμε το τι θα γίνει με την πέμπτη και τελευταία σεζόν, αλλά και το μέλλον των χαρακτήρων, οι ηθοποιοί δίνουν διάφορες συνεντεύξεις και μιλάνε για τους χαρακτήρες που έχουμε αγαπήσει. Ένας από αυτούς είναι και ο Noah Schnapp, ο γνωστός μας Will, που μίλησε στο Variety και έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του.

Ο Schnapp μίλησε για τον χαρακτήρα του και το μέλλον του αποκάλυψε «Stranger Things», ενώ  υποστήριξε και μια από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες των θαυμαστών που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο είναι αληθινή. Ο νεαρός ηθοποιός υποστήριξε πως ο χαρακτήρας του τρέφει ρομαντικά συναισθήματα για τον Mike Wheeler (Finn Wolfhard).

Όπως δήλωσε ο Schnapp για τον χαρακτήρα του:

«Εννοώ, είναι αρκετά ξεκάθαρο αυτή τη σεζόν ότι ο Γουίλ έχει αισθήματα για τον Μάικ.

Το έβγαλαν σκόπιμα τις τελευταίες σεζόν. Ακόμη και στην 1η σεζόν, το υπαινίχθηκαν και σιγά-σιγά μεγάλωσαν αυτή την ιστορία. Θεωρούσα για την 4η σεζόν, πως μόνο εγώ έπαιζα αυτόν τον χαρακτήρα που αγαπά τον καλύτερό του φίλο και παλεύει να ξέρει αν θα γίνει αποδεκτός ή όχι και νιώθοντας ότι είναι λάθος και ότι δεν ανήκει στο γκρουπ.

Ο Will πάντα ένιωθε έτσι. Όλοι οι φίλοι του, όλοι έχουν φίλες και όλοι ταιριάζουν στα διαφορετικά κλαμπ τους. Ο Will ποτέ δεν βρήκε πουθενά να χωρέσει. Νομίζω ότι γι’ αυτό έρχονται τόσοι πολλοί άνθρωποι και μου λένε ότι αγαπούν τον Will και έχει τόση απήχηση ο χαρακτήρας, γιατί είναι τόσο αληθινός χαρακτήρας»

Η θεωρία των θαυμαστών του «Stranger Things» για την αγάπη, που τρέφει ο Will για τον Mike ενισχύθηκε μετά από μια κομβική συζήτηση που έχουν οι δύο χαρακτήρες σε ένα φορτηγό κατά τη διάρκεια της 4ης σεζόν. Ο ίδιος ο Schnapp αποκάλυψε ότι δεν κατάλαβε τον αντίκτυπο της εν λόγω σκηνής παρά μόνο αφού είδε το τελικό προϊόν. Όπως είπε στο Variety:

«Θυμάμαι όταν έκανα τη σκηνή, έκλαιγα.

Και όταν το είδα στην οθόνη, ήταν στην πραγματικότητα πιο “υπόγειο”. Μου άρεσε πώς το επεξεργάστηκαν. Η μέρα ήταν πολύ διασκεδαστική. Μου αρέσει να υποδύομαι τον Will. Αυτή η σκηνή ήταν πολύ σημαντική για εκείνον, γιατί εδραίωσε αυτή την αλήθεια, ότι αγαπά τον καλύτερό του φίλο και δεν ξέρει πώς να του το πει»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;