Νότια Αφρική: Ένας 29χρονος άνδρας πέθανε πίνοντας ένα μπουκάλι Jagermeister μέσα σε 2 λεπτά [ΒΙΝΤΕΟ]
Ο 29χρονος άνδρας συμμετείχε σε διαγωνισμό που διοργάνωσε κάβα στο χωριό του.

Τον θάνατο βρήκε ένα 29χρονος άνδρας από το χωριό Mashamba στο Λιμπόπο στη Νότια Αφφρική, καθώς στην προσσπάθειά του να κερδίσει ένα στοίχημα με έπαθλο 200 Ραντ (ίσο με 10 λίρες Αγγλίας) ήπιε ένα ολόκληρο μπουκάλι Jagermeister.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας στην προσπάθειά του να κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει μια κάβα στο χωριό Mashamba στο Λιμπόπο ήπιε ένα ολόκληρο μπουκάλι Jaegermeister μέσα σε μόλις δύο λεπτά με το video να γίνεται viral.

Μόλις ήπιε το ποτό που έχει 35% αλκοόλ, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί  διαπιστώθηκε ο θάνατός του με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό του.

Στο video πάντως που έχει γίνει viral άνθρωποι ζητωκραυγάζουν και χειροκροτούν όσο τον βλέπουν να «αγωνίζεται» πίνοντας το μπουκάλι Jagermeister. Μάλιστα, μόλις τελείωσε το ποτό οι ίδιοι ρον είδαν να ζαλίζεται και να στηρίζεται σε έναν φίλο του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λιμπόπο, Brig Motlafela Mojapelo, δήλωσε:

«Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά από ένα περιστατικό φαινομενικής κατάχρησης αλκοόλ που έλαβε χώρα σε ένα από τα τοπικά καταστήματα αλκοολούχων ποτών στο Mashamba όπου οι θαμώνες φέρεται να συμμετείχαν σε διαγωνισμό ποτού. Ο νικητής που θα μπορούσε να καταναλώσει ολόκληρο το μπουκάλι Jägermeister εντός καθορισμένου χρόνου, θα έπαιρνε 200 Ραντ μετρητά. Ένας από αυτούς κατέρρευσε αμέσως μετά και μεταφέρθηκε στην τοπική κλινική όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;