Netflix: Τίμησε τον Eddie Munson με ένα έργο τέχνης σε Χωράφι της Ιντιάνα
Το Netflix αποφάσισε να τιμήσει τον Eddie Munson του "Stranger Things" με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η 4η και προτελευταία σεζόν της τεράστιας επιτυχίας του Netflix, “Stranger Things, έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν. Και όπως έχει συμβεί με όλες τις προηγούμενες, έτσι και σε αυτή, τα αδέρφια Duffer μας σύστησαν νέους χαρακτήρες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Eddie Munson, ο υπέροχος μεταλλάς που ίσως και να πέθανε στο τέλος του κύκλου που ολοκληρώθηκε σε δύο Volumes. Οι αντιδράσεις για τον θάνατό του ήταν πολλές και δεν είναι λίγοι οι fans της σειράς που απαιτούν να βρεθεί ένας σεναριακός τρόπος ώστε να επιστρέψει αυτή η βασανισμένη ψυχή.

Η δημοφιλής πλατφόρμα λοιπόν, αποφάσισε να τιμήσει αυτόν τον χαρακτήρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Κάλεσε τον εικαστικό Stan Herd, με σκοπό να δημιουργήσει την προσωπογραφία του Eddie, σε μια από τις πιο iconic σκηνές του, χρησιμοποιώντας τη βλάστηση ενός χωραφιού στην Ιντιάνα – την πολιτεία όπου βρίσκεται η φανταστική πόλη του Hawkins.

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και παρουσιάστηκε με πλάνα από ψηλά και υπό τους ήχους του “Master of Puppets” των Metallica.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;