Πάτρα: Έγγραφες εξηγήσεις καταθέτει αύριο η Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει το μεσημέρι της Τετάρτης έγγραφες εξηγήσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που θα ρίξουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση από την Πάτρα.

Έγγραφες εξηγήσεις αναμένεται να καταθέσει το μεσημέρι της Τετάρτης, 12 Ιουλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Από τις εξηγήσεις αυτές, που αναμένεται να κατατεθούν στις 12:00 το μεσημέρι, θα πρέπει να αποδείξει πως δεν έχει σχέση με τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών στην Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας, μετά από το σχετικό πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλα Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ALPHA:

«Αυτό που η ίδια λέει από την πρώτη στιγμή, με τα δικά της δεδομένα και με όσα γνωρίζει είναι ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ούτε δική της συμμετοχή σε κάτι τέτοιο»

Μάλιστα, ο συνήγορος της κατηγορούμενης από την Πάτρα σχολίασε για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας, της Τζωρτζίνας, τις δηλώσεις του γιατρού της 9χρονης, Ανδρέα Ηλιάδη, ότι είχε μοιραστεί τις υπόνοιές του για εγκληματική ενέργεια με τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος:

«Θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές Αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία» 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;