Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η απάντησή του μετά τον χαμό για το μπλουζάκι με τον Κρέοντα
Μια απάντηση έδωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μετά τον σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τη φωτογραφία με το μπλουζάκι για τον Κρέοντα.

Μια απάντηση αποφάσισε να δώσει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μετά τον σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τη φωτογραφία με το μπλουζάκι για τον Κρέοντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τράβηξε μια φωτογραφία κρατώντας στα χέρια του ένα μπλουζάκι, στο οποίο αναγραφόταν η φράση «Κρέοντα γα@@@αι».

Μάλιστα, στη λεζάντα χρησιμοποίησε την εξής αμφιλεγόμενη φράση: «Τώρα που τελειώνουν οι παρατάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω».

 

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (@gerasimos_skiadaresis)

Λίγο αργότερα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε τη δική του απάντηση, μέσα από τα Social Media.

Όπως έγραψε ο ίδιος: «Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;