Sin Boy: «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι έκανα λάθη»
Ο Sin Boy επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Sin Boy είναι ένας από τους τράπερ που κατάφερε να γίνει viral με τα τραγούδια του με το «Mama» που είχε τραγουδήσει με τους Light, MadClip και iLLeoo να είναι ένα από μεγαλύτερα hits για το καλοκαίρι 2019.

Μετά από μερικά χρόνια απουσία από τη μουσική σκηνή της Ελλάδας ο Sin Boy επέστρεψε δριμύτερος -όπως είπε και ο ίδιος- στη χώρα και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ με νέα δισκογραφική.

Συγκεκριμένα, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και έχοντας στο πλάι του τη σύντροφό του, Rina, και νέους συνεργάτες του αποκάλυψε πως στις 21 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Born Star».

«Έχω έρθει εδώ δριμύτερος στην Ελλάδα, έχουμε δισκογραφική και φέτος θα κατακτήσουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, να περιμένετε πολλά από εμάς. 21 Ιουλίου βγάζω το άλμπουμ μου. «Born Star», που σημαίνει γεννημένος σταρ, δηλαδή δεν προσπαθώ να γίνω, απλά τυχαίνει να είμαι», είπε αρχικά ο Sin Boy και στη συνέχεια σχολίασε την απουσία του από τα φώτα της δημοσιότητας ως εξής

«Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι έκανα λάθη. Το σημαντικό δεν είναι η φήμη και τα φράγκα αλλά οι αξίες. Καμιά φορά πρέπει να πάμε πίσω για να πάμε μπροστά γι’ αυτό κι εγώ πήγα πίσω».

Σχολίαζοντας τον τσακωμό του Light και Snik στα MAD VMA 2022 ο Sin Boy είπε:

«Δεν ασχολούμαι με κουτσομπολιά, ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου και μιλάω μέσα από τη μουσική μου. Απλά δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα».

Επιπλέον, μίλησε και για την απώλεια του φίλου του MadClip λέγοντας:

«Το πλάνο του Θεού; Δεν θέλω να πω περαιτέρω πράγματα τώρα, για τον MadClip που δεν είναι εδώ. Έχω να πω μόνο, καλό παράδεισο και σίγουρα θα είναι μαζί με τον Θεό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0