Τρεις ταινίες και πέντε σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το ΣουΚου έφτασε και οι προτάσεις για νέες σειρές και ταινίες που μπορείς να παρακολουθήσεις είναι αρκετές. Μία καινούρια περιπέτεια στον κόσμο του MCU, μία πιο καλλιτεχνική ταινία από την Κίνα, αλλά και η σειρά που έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτή.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

Thor: Love and Thunder

Ο Taika Waititi επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα για την τέταρτη περιπέτεια του Thor στο MCU. Το χιούμορ που αγαπήσαμε στο «Thor: Ragnarok» επιστρέφει. Όμως, αυτή τη φορά ο Waititi θέλει να πει μία ιστορία με πάθη και πόνο. Οι Natalie Portman επιστρέφει ως Mighty Thor και Jane Foster, ενώ, ο Christian Bale ερμηνεύει μοναδικά τον Gorr. Η ταινία μπορεί να είναι άνιση τονικά και να θέλει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ωστόσο, είναι μία ευχάριστη βόλτα στο Σινεμά και μία καλή περιπέτεια που σίγουρα θα δουν όλοι.

One Second

Ο Zhang Yimou, ένας από τους auteur της Κίνας, επιστρέφει με την πιο προσωπική του ταινία. Η ταινία έχει μία περίεργη ιστορία, καθώς τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η προβολή της στο Φεστιβάλ του Βερολίνου λόγω τεχνικών προβλημάτων. Όμως, όλοι ξέρουν, πως όταν ο Yimou θέλει να πει μία πιο ήρεμη και στοχαστική ιστορία τα αποτελέσματα είναι μοναδικά. Οπότε δεν πρέπει να χάσεις την ταινία αυτή. Η κλεμμένη μπομπίνα μιας ταινίας γίνεται μήλον της έριδος ανάμεσα σ’ έναν περιπλανώμενο άντρα κι ένα μικρό κορίτσι στην επαρχιακή Κίνα της Πολιτιστικής Επανάστασης.

The Sea Beast

Για αυτή την εβδομάδα το Netflix μας προτείνει μία ταινία για όλη την οικογένεια. Όταν ένα νεαρό κορίτσι στοιβάζεται στο πλοίο ενός θρυλικού κυνηγού θαλάσσιων τεράτων, ξεκινούν ένα επικό ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά – και γράφουν ιστορία. Η ταινία έρχεται στην πλατφόρμα από τον Chris Williams σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών της Disney «Moana» και «Big Hero 6».

Σειρές

Black Bird

Μία νέα σειρά έξι επεισοδίων είναι διαθέσιμη στο Apple TV+ με πρωταγωνιστή τον Taron Egerton. Πρόκειται για ένα διασκευασμένο ψυχολογικό θρίλερ από τον μυθιστοριογράφο και σεναριογράφο, Dennis Lehane, (Mystic River), που είναι βασισμένο στα απομνημονεύματα της φυλακής In With the Devil των James Keene και Hillel Levin.

The Boys

Η σειρά για την οποία μιλάνε όλοι ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο της και είναι η ώρα για να κάνεις το binge-watch σου. Μία διαφορετική υπερηρωική περιπέτεια που σε βγάζει από αυτά που έχεις συνηθίσει να βλέπεις από τις ταινίες της Marvel και της DC. Η σειρά αποτελεί μία κριτική στην λατρεία που έχουμε όλοι για τους υπερήρωες και ένα must-watch για όλους.

Boo, Bitch

Δύο κολλητές κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να μπορέσουν να τραβήξουν την προσοχή την τελευταία τους χρονιά στο Λύκειο. Αλλά όταν μία από αυτές γίνει φάντασμα, θα χρειαστεί να ζήσει πραγματικά την καλύτερη ζωή της, όσο γίνεται. Η σειρά που στριμάρει στο Netflix έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Lana Condor (To All The Boys I’ve Loved Before) και είναι μία ευχάριστη σειρά για να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Moonhaven

Μία σειρά έξι επεισοδίων έρχεται στο Cosmote TV. Η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας τοποθετείται 100 χρόνια στο μέλλον, σε μια ουτοπική σεληνιακή αποικία. Η αποικία αυτή μπορεί να κρατά το κλειδί για την επιβίωση της ζωής στη Γη.

The Outlaws Season 2

Στο Cosmote Series Marathon HD, την Κυριακή 10 Ιουλίου, θα μπορείς να δεις back-to-back τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς που συνδυάζει το θρίλερ με την κωμωδία. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Christopher Walken και είναι ένα από τα μέλη μίας ομάδας ανθρώπων που έχουν συλληφθεί για μικροαδικήματα, και καλούνται να συνεργαστούν για την ανακαίνιση ενός κτιρίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής εργασίας που τους επιβάλλεται. Όταν, όμως, ανακαλύπτουν μία θαμμένη τσάντα γεμάτη χρήματα, η τύχη τους αλλάζει. Αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι πως την ίδια τσάντα ψάχνουν κάποιοι πολύ επικίνδυνοι άνθρωοι.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;