Wimbledon:  Ο Ναδάλ αποσύρθηκε πληγωμένος - Χωρίς αγώνα στον τελικό ο Κύργιος
Ο Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί τελικά στον ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο εξ' αιτίας του τραυματισμού του.

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί τελικά στον ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο, αφού η ρήξη 7 χιλιοστών σε έναν από τους κοιλιακούς του μυς, δεν του επιτρέπει να παρουσιαστεί στον αυριανό μεγάλο αγώνα.

Ο ίδιος το έκανε γνωστό σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο 36χρονος Ισπανός είχε προγραμματιστεί να βρεθεί για προπόνηση στο Court 10 – ένα από τα γήπεδα του πρωταθλήματος – στις 12:30, αλλά απουσίαζε, γεγονός που δημιούργησε αμφιβολίες αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Τελικά οι υποψίες αποδείχτηκαν βάσιμες.

Μετά τον νικηφόρο προημιτελικό κόντρα στον Αμερικανό Φριτς, ερωτηθείς αν θα μπορούσε να συνεχίσει στο τουρνουά ο Ναδάλ είχε πει:

«Δεν ξέρω. Θα κάνω μερικές ακόμη εξετάσεις, αλλά είναι δύσκολο να το γνωρίζω. Είχα αυτά τα συναισθήματα για μερικές μέρες, αλλά χωρίς αμφιβολία, σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα. Υπήρξε σημαντική αύξηση του πόνου και του περιορισμού. Ανησυχώ. Δεν έχω πάρει απόφαση. Πρέπει να γνωρίζω διαφορετικές απόψεις και πρέπει να ελέγξω τα πάντα με τον σωστό τρόπο. Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τη νίκη στο Wimbledon και αυτό είναι η υγεία».

Ο πατέρας του Σεμπάστιαν και η αδερφή του Μαρία είχαν «πιαστεί» από τις τηλεοπτικές κάμερες να του κάνουν χειρονομίες να χάσει τη συνάντηση των προημιτελικών της Τετάρτης. Όμως ο Ναδάλ αγνόησε τις εκκλήσεις να αποσυρθεί και τελικά προκρίθηκε στους «4», αλλά μέχρι εκεί.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;