Survivor 5: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή
Με πόσα χρήματα έφυγε η Σταυρούλα Χρυσαειδή από το ριάλιτι επιβίωσης, μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος του Survivor 5 και την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Οι εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη μια αποχώρηση, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο (3/7), παρακολουθήσαμε και το τελευταίο αγώνισμα επάθλου.

Νικητής αναδείχθηκε ο Άρης, ο οποίος μαζί με τις φίλες του, Μαίη και Ασημίνα τις οποιες επέλεξε για να μοιραστεί το έπαθλο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Στο συμβούλιο του νησιού, η αγωνία χτύπησε κόκκινο για Στάθη Σχίζα και Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τελικά, η δεύτερη ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού, αποχωρώντας από το Survivor 5.

Έτσι, λοιπόν, η τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ως εξής: Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Στάθης Σχίζας.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου και η συμφωνία που είχε με την παραγωγή, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ήταν να παίρνει 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Συνεπώς, φαίνεται πως έλαβε περίπου 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 5.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
 1 
 1