Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη - Παραμένει στο νοσοκομείο
Σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου, συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - Ο ηθοποιός βρίσκεται σε νοσοκομείο χωρίς την παρουσία αστυνομικών

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου, η δίκη του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη με την μητέρα της πρώτης μηνύτριας για βιασμό να αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του ακροατηρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το protothema.gr, η εν λόγω μάρτυρας είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε δυο θεατρικές παραστάσεις από το 2004 έως το 2010. Η ίδια είχε καταθέσει στην ανακρίτρια πως και εκείνη, όπως και η κόρη της, είχαν γίνει αποδέκτες άσεμνων συμπεριφορών του κατηγορουμένου.

Η πρώτη μηνύτρια είχε καταγγείλει πως έγινε στόχος σεξουαλικής επίθεσης από τον Πέτρο Φιλιππίδη τον Σεπτέμβριο του 2008, στο καμαρίνι του θεάτρου «Ήβη» όπου είχε βρεθεί στο πλαίσιο επαγγελματικού ραντεβού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της οι οποίες συνιστούν το αδίκημα του βιασμού.

Ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού ενώπιον της ανακρίτριας, ισχυριζόμενος πως η αντίδικός του «φαίνονταν ότι ήθελε κάτι παραπάνω» και γενικότερα ότι είχε προς εκείνον μια «αρρωστημένη» και «εμμονική συμπεριφορά».

Στο νοσοκομείο χωρίς αστυνομική φρούρηση

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει στο νοσοκομείο, ελεύθερος όμως, καθώς οι αστυνομικοί που τον φρουρούσαν, αποχώρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε στην προηγούμενη συνεδρίασή του την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και επιβολής εγγυοδοσίας 20 χιλιάδων ευρών.

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;