Δύο ταινίες και δύο σειρές για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες σειρές και ταινίες για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Το ΣουΚου έφτασε και κάτι οι υψηλές θερμοκρασίες, κάτι το καλοκαιράκι, είναι η καλύτερη περίοδος για να βγούμε και να πάμε σε ένα από τα θερινά της πόλης για να απολαύσουμε μία ταινία. Για εσένα, όμως, που θα ήθελες να κάτσεις “αγκαλιά” με το air-condition σου, υπάρχουν αρκετές προτάσεις από σειρές.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις σειρές και τις ταινίες που θα κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Ταινίες

Η Χαμένη Κόρη

Το σκηνοθετική ντεμπούτο της Maggie Gyllenhaal, που γυρίστηκε στις Σπέτσες, και έφτασε μέχρι τις υποψηφιότητες των Όσκαρ θα κάνει (επιτέλους) πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η Olivia Colman πρωταγωνιστεί στην ταινία που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Φεράντε ακολουθεί μία χωρισμένη Αγγλίδα καθηγήτρια έρχεται στις Σπέτσες για ολιγοήμερες διακοπές. Σύντομα, όμως, μικρές συμπτώσεις ξυπνούν σκοτεινές μνήμες από το παρελθόν της ως νεαρής μητέρας. Η ταινία αξίζει για τις υπέροχες ερμηνείες από τις πρωταγωνίστριές της, αλλά και το υπέροχο σκηνικό των Σπετσών.

Machine Gun Kelly: Η ζωή στα ροζ

Με το νέο μουσικό ντοκιμαντέρ, ο Machine Gun Kelly σε μεταφέρει στην ωμή αλήθεια και την πίεση που νιώθει ένας ροκ σταρ για να φθάσει στην κορυφή. Η ταινία σε μεταφέρει στα παρασκήνια της δημιουργίας του νέου δίσκου, αλλά και στη μάχη του με την ψυχική του υγεία, τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας και στον νέο ρόλο του ως πατέρας. Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο στο Disney+.

Σειρές

Stranger Things Season 4 Vol. 2

Τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν του Netflix είναι (επιτέλους) διαθέσιμα. Περιμένουμε πολλά από το επικό φινάλε της 4ης σεζόν και είναι σίγουρο πως θα μας απασχολήσουν πολύ όλα αυτά που θα δούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Only Murders in the Building

Η σειρά του Hulu, που ήταν μία μικρή έκπληξη, επέστρεψε με τα πρώτα δύο επεισόδια της δεύτερης σεζόν και μας υπενθύμισε γιατί λατρέψαμε τη κωμική σειρά αυτή μυστηρίου. Με νέα επεισόδια κάθε Τρίτη στο Disney+, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις binge-watch στην πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς και να ανακαλύψεις γιατί γίνεται τόσος ντόρος στην Αμερική.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;