Σοφία Μουτίδου: Μήνυση εις βάρος της για υποκίνηση βίας - Η ανάρτησή της στο Instagram
Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τη διαδικασία.

Η ηθοποιός και YouTuber Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε με νέα ανάρτησή της στο YouTube πως με αφορμή περσινό της video για τους ομοφυλόφιλους κάποιος κατέθεσε μήνυση εις βάρος της κατηγορώντας την για υποκίνηση βίας.

Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός, η μήνυση αφορά σε ένα περυσινό βίντεο που είχε δημοσιεύσει σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Χθες Τετάρτη (29/6) η Σοφία Μουτίδου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας πως κάποιοι χρήστες των social media φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από τα λεγόμενά της. Η ίδια υποστήριξε πως τα σχόλιά της είναι χιουμοριστικά και όχι προσβλητικά αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Μου έκανε μήνυση κάποιος που θίχτηκε με το περυσινό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους. Μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Εύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε τι πραγματικά σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καλόηθες σατιρικό σχόλιο και τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια».

Παράλληλα η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε στο video πως επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να μάθει παραπάνω λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
3'
81 - 70
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
1'
13 - 11
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;