Καταργούνται τα Google Hangouts - Η εφαρμογή που έρχεται στη θέση τους
Αποσύρονται σταδιακά τα Google Hangouts από τη Google.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η λειτουργία των Google Hangouts, του «Zoom» της Google, διακόπηκε για χρήστες τη διακοπή λειτουργίας του google Workspace. Τώρα η Google ανακοίνωσε επισήμως πως έχει αρχίσιε η «αντίστροφη μέτρηση» για την ολοκληρωμένη διακοπή λειτουργίας της πλατφόρμας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο.

Η Google σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως όσοι και όσες χρησιμοποιούν τα Google Hangouts θα μεταφέρονται σιγά-σιγά προς τα Google Chats που αναμένεται να αντικαταστήσουν τα Google Hangouts με τη «μετάβαση» να ξεκινάει από τον Ιούλιο και μετά.

Τα Google Hangouts θα παραμείνουν ενεργά μόνο για όσους χρήστες τα χρησιμοποιούν από σταθερό υπολογιστή μέχρι και το Νοέμβριο, ενώ από τον Οκτώβριο, δηλαδή ένα μήνα πριν τη διακοπή λειτουργίας τους, θα υπάρχουν σχετικές ενδείξεις στην οθόνη των χρηστών που δείχνουν να τα προτιμούν ακόμη.

Η εταιρεία σημειώνει ακόμη πως θα μεταφέρει όλες τις υπάρχουσες συζητήσεις σας από τα Google Hangouts στο Google Chat προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα στους χρήστες να τις κατεβάσουν σε κάποιο αρχείο στον υπολογιστή τους. Αυτό βέβαια θα μπορεί να συμβεί αρκεί να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία μέχρι και το τέλος λειτουργίας της πλατφόρμας.

Μέσα σε αυτή τη διαδικασία αλλαγών, η Google αλλάζει και το Google Chat, εμπλουτίζοντάς το με περισσότερες λειτουργίες και σημαντικές βελτιώσεις.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Google εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;