Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην παιδική της ηλικία
Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε η Ιωάννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε στη δική της ιστορία.

Η Κατερίνα Καινούργιου επανέφερε στη μνήμη της μία τραυματική εμπειρία που είχε στα παιδικά της χρόνια.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε η Ιωάννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε στη δική της ιστορία.

Είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να πω μια ιστορία δική μου που την έχω ξαναπεί. Ήμουν 7-8 χρονών στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας με ένα κοριτσάκι και κάναμε ποδήλατο και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος, πολύ κομψά ντυμένος, και μας ρωτούσε επίμονα με τη φίλη μου αν μπορεί να πάει κάπου τουαλέτα. Εμείς δεν καταλάβαμε τότε αλλά άρχισε να μας κυνηγάει. Πάμε να μπούμε στην πυλωτή που είχε τζαμαρία και ο συγκεκριμένος γδύθηκε και θυμάμαι να έχει κολλήσει το μόριό του στη τζαμαρία και να τρίβεται.

Εμείς επειδή ήμασταν παιδάκια νομίζαμε ότι θέλει να μας κλέψει τα ποδήλατα αλλά το βλέπαμε αυτό και κλαίγαμε. Ανεβαίνοντας στους γονείς μας, προσπάθησαν να δουν τι έχει συμβεί, αν μας πείραξε. Η αστυνομία ήρθε και στο σπίτι μας και πολύ ευγενικά προσπάθησαν να μάθουν τι έγινε. Καιρό μετά τον έπιασαν γιατί πήγαινε και σε σχολεία, σε πάρκα».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;