Ελεονώρα Μελέτη για Snik: «Πόσο διασκεδάζω - Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω»
H Ελεονώρα Μελέτη είπε πως τον Snik «από χιούμορ τον παίζουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους του;»

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» πρόβαλε το πρωί της Δευτέρας (27/6) το βίντεο όπου ο Snik ξεσπά ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το insta story όπου αποκάλεσε τη σύντροφό του «πατσαβούρα».

Μετά την προβολή του βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός το σχολίασαν με την παρουσιάστρια να λέει χαρακτηριστικά: «Παιδιά πόσο διασκεδάζω και πόσο μου αρέσει πραγματικά να παίρνουμε μαθήματα εμείς οι “άνθρωποι των πάνελς” για το πώς θα πρέπει να διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις. Δηλαδή πραγματικά, αυτό είναι όντως χιούμορ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Για γέλια είναι».

«Ότι είναι για γέλια, είναι. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός την προηγούμενη εβδομάδα πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο τραμπουκισμού και τώρα καθόμαστε και τον παίζουμε πάλι και γελάμε, επειδή είπε την κοπέλα του έτσι» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε πως τον Snik «από χιούμορ τον παίζουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους τι λένε για τα κορίτσια; Θα σταθείς εσύ σε αυτή τη λέξη; Δες που έχουν τη γυναίκα στα τραγούδια τους μέσα για να καταλάβεις».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;