Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Πώς θα μάθεις τους βαθμούς - Οι τρεις τρόποι
Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης των βαθμών - Πώς θα τα μάθουν οι υποψήφιοι

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Πλησιάζει η στιγμή που θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψήφιων φοιτητών, οι οποίοι συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2022.

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες 2022 για τα ΓΕΛ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας. Οι υποψήφιοι θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τους βαθμούς τους στις εξετάσεις με 3 τρόπους. Αυτοί είναι:

  • Μέσω SMS
  • Ηλεκτρονικά – μέσω του results.it.minedu.gov.gr
  • Στα σχολεία

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Πώς θα μάθετε τους βαθμούς – Οι 3 τρόποι

  1. Μέσω SMS: Ειδικότερα, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους και μέσα από γραπτό μήνυμα, εφόσον έχουν καταχωρίσει το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας smsresults.minedu.gov.gr ως τις 24 Ιουνίου.
  2. Ηλεκτρονικά: Εναλλακτικά, θα μπορούν να μάθουν τους βαθμούς τους μέσω της εφαρμογής του ΥΠΑΙΘ, results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.
  3. «Παραδοσιακή» μέθοδος: Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν (με τον παραδοσιακό τρόπο) στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του. Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Συντονιστείτε στις 28 Ιουνίου 2022, από νωρίς το πρωί, στο neolaia.gr για τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2022 και για τα Στατιστικά Στοιχεία των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022 μόνο στο neolaia.gr!

Το neolaia.gr είναι δίπλα στους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, δημοσιεύοντας προτεινόμενα θέματα πολύ πριν την έναρξη των Πανελληνίων, αλλά και τα θέματα που «έπεσαν» στις εξετάσεις, τις απαντήσεις και τους σχολιασμούς τους. Συντονιστείτε εδώ και εδώ για να δείτε πρώτοι/-ες τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2022, τις βάσεις εισαγωγής 2022, συμβουλές και οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, όλα τα νέα και επικαιροποιημένες εξελίξεις για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων, τα στατιστικά και τις ανακοινώσεις του ΥΠΑΙΘ!

Το neolaia.gr εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους και όλες τους/-τις υποψηφίους.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1