Το «Top Gun: Maverick» είναι ασταμάτητο στο box office
Το «Top Gun: Maverick» συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο παγκόσμιο box office.

Ο Tom Cruise επέστρεψε στον ρόλο που τον έκανε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood και έσπασε ταμεία. Το «Top Gun: Maverick», το βράδυ της Τρίτης, έγινε μόλις η τρίτη ταινία του Hollywood κατά τη διάρκεια της πανδημίας που ξεπέρασε το όριο των 900 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Η ταινία της Paramount και της Skydance σε σκηνοθεσία του Joseph Kosinski κατάφερε το κατόρθωμα αυτό μετά την ανακοίνωση των εισπράξεων που έκανε στα Σινεμά τη Δευτέρα. Το «Top Gun: Maverick» ολοκλήρωσε τη μέρα με συνολικό τζίρο 474,8 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο στην Αμερική, ενώ έχει συγκεντρώσει 427,1 εκ. δολάριο εκτός Αμερικής. Έτσι, το παγκόσμιο box office του blockbuster ανέρχεται πλέον στα 901,9 εκ. δολάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Top Gun (@topgunmovie)

Οι άλλες δύο ταινίες που έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα 900 εκ. δολάρια σε εισπράξεις είναι το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» της Disney, το οποίο έχει κερδίσει σχεδόν 950 εκ. δολάρια παγκοσμίως, και το «Spider-Man: No Way Home» της Sony και της Disney με σχεδόν 1,9 δισ. δολάρια παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η Paramount, περισσότερο από το 16% του κοινού του «Top Gun: Maverick» έχει δει την ταινία περισσότερες από μία φορές στους κινηματογράφους. Μάλιστα, ένα 4% έχει δει την ταινία τέσσερις φορές ή περισσότερες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Την περασμένη εβδομάδα, το «Top Gun: Maverick» πέρασε το «Mission: Impossible – Fallout», που κυκλοφόρησε το 2018 και είχε βγάλει 791 εκ. δολάρια παγκοσμίως, για να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην καριέρα του Cruise στο παγκόσμιο box office. Επίσης, η ταινία έχει καταφέρει να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του σταρ του Hollywood στην Αμερική και η ταινία του που έχει κόψει τα περισσότερα εισιτήρια.

Το σίκουελ της ταινίας του 1986 έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς. Στο Rotten Tomatoes έχει συγκεντρώσει βαθμολογία 96%, ενώ οι θεατές του κινηματογράφου απένειμαν στην ταινία το πολυπόθητο A+ CinemaScore. Διάφοροι αναλυτές του box office υποστηρίζουν πως η ταινία αναμένεται να φτάσει τα 1 δισ. σε εισπράξεις παγκοσμίως. Ο μόνος λόγος που μπορεί να σταματήσει το «Top Gun: Maverick» από το να το καταφέρει αυτό, θα είναι η απουσία κυκλοφορίας της ταινίας στην Κίνα, τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Μένει να δούμε πόσο ψηλά θα μπορέσει να πετάξει η νέα ταινία του Cruise!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
10'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
10'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 1