Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (23 - 29/6)
Όλες οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Μία νέα κινηματογραφική εβδομάδα έρχεται κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε λίγες -αλλά πολύ «δυνατές»- ταινίες να κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες. Αδιαμφισβήτητα αυτή που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες είναι η βιογραφική ταινία του Elvis Presley με τον Austin Butler στον ρόλο του Έλβις και τον «τιτάνα» του Χόλιγουντ Τομ Χανκς στον ρόλο του manager του.

1. Elvis

Υπόθεση: Η ιστορία του Elvis, τον οποίο υποδύεται ο Όστιν Μπάτλερ, μέσα από το πρίσμα της πολύπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζερ του «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ που τον υποδύεται ο Οσκαρικός Τομ Χανκς. Ειπωμένη από την οπτική του Πάρκερ, η ταινία βυθίζεται στη σύνθετη δυναμική ανάμεσα στους δύο μέσα σε 20 χρόνια με φόντο μια Αμερική που χάνει την αθωότητα της. Κεντρική φιγούρα σε αυτή τη διαδρομή είναι η σύζυγος του Elvis, η Priscilla Presley, την οποία υποδύεται η Ολίβια ΝτεΤζόνζι.

2. Νεκρό Τηλέφωνο

Υπόθεση:  Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απάγεται από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές δεν ακούγονται πουθενά. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ο Φίνεϊ ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Οι νεκροί όμως θέλουν να βεβαιωθούν ότι αυτό που τους συνέβη δεν θα συμβεί και στον μικρό ήρωα.

3. Αγέλη Προβάτων

Υπόθεση: Μια μικρή επαρχιακή πόλη, μια ομάδα ντόπιων και δυο ξένοι, ένα καφενείο και ένα μπαρ, ένα παρηκμασμένο μοτέλ, μερικά αυτοκίνητα και μια γερή δόση τοξικής αρρενωπότητας» είναι αρκετά για να συνθέσουν ένα σύγχρονο φιλμ νουάρ σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας του σήμερα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;