Harry Styles: Συνεργάζεται με τον οίκο Gucci για τη νέα ανδρική κολεξιόν
Ο Harry Styles επιμελήθηκε τη νέα ανδρική συλλογή της Gucci μαζί με τον Alessandro Michele.

Εκτός από επιτυχημένος τραγουδιστής ο Harry Styles πλέον «μπήκε» και στον χώρο της μόδας, αφού σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο μόδας Gucci σχεδίασε τη νέα ανδρική συλλογή με τίτλο «HA HA HA».

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Δευτέρα και κατά τη διάρκεια του Men’s Fashion Week στο Μιλάνο, ο οίκος Gucci αποκάλυψε ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alessandro Michele έχει συνεργαστεί με τον Harry Styles στην τελευταία ανδρική συλλογή του με τίτλο «HA HA HA» με τον Alessandro Michele να αποθεώνει τον τραγουδιστή για το στυλ του.

Ειδικότερα, ο Alessandro Michele που βρέθηκε στο «τιμόνι» της Gucci το 2015 αποθέωσε την ικανότητα του Styles να συνδυάζει διαφορετικά κομμάτια με τρόπο που μόνο συνηθισμένος δεν είναι, συγκριτικά με τα κλασικά standards γούστου.

Η φωτογράφηση για τη συλλογή «HA HA HA» πραγματοποιήθηκε στη γνωστή vintage μπουτίκ Cavalli e Nastri στο Μιλάνο και περιλαμβάνει ένα σύνολο εμπνευσμένο από πιτζάμα, με σκιουράκια, μία ζακέτα σε ροζ και πράσινο και flared παντελόνι σαν αυτά που φορά ο Harry on stage.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από αυτή τη συνεργασία ο Harry Styles είχε δείξει μεγάλη αγάπη και θαυμασμό στα ρούχα του οίκου Gucci, αφού τα είχε «τιμήσει» σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις και live του, ενώ είχε συμμετάσχει σε διάφορες καμπάνιες Gucci.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;