Blonde: Η Ana de Armas ενσαρκώνει την Marilyn Monroe - Δείτε το τρέιλερ του Netfix
To πρώτο τρέιλερ του "Blonde" κυκλοφόρησε και σ' αυτό παίρνουμε μία πρώτη γεύση για την ενσάρκωση της Marilyn Monroe από την Ana de Armas.

Αν υπάρχει μία κινηματογραφική παραγωγή του Netflix που περιμένουμε να δούμε εναγωνίως, αυτή είναι το “Blonde” με την Ana de Armas στον ρόλο της Marilyn Monroe.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς. Στο βιβλίο οι διάσημοι εραστές της δεν εμφανίζονται με τα ονόματά τους αλλά με την ιδιότητά τους.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Άντριου Ντόμινικ, υπεύθυνος για την ελεγεία του Assasination of Jesse James, αλλά και για τη δημαγωγία του Killing Them Softly.

Ο Ντόμινικ υποστηρίζει ότι το “Blonde” είναι μία από τις 10 καλύτερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ – μια μετριοπαθής δήλωση- και παλεύει από το 2019 με την πλατφόρμα του Netflix για το τελικό cut της ταινίας. Λέγεται ότι πρόκειται για μια πολύ ακατάλληλη και άγρια ταινία, η οποία, παρά τις αντίθετες προσπάθειες της πλατφόρμας, θα προβληθεί τελικά ακριβώς όπως την οραματίστηκε ο Ντόμινικ.

Το πρώτο τρέιλερ μας δίνει μια πρώτη γεύση της Ana de Armas ως Marilyn.

Η ταινία θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 23 Σεπτεμβρίου, κάτι που ίσως να αποτελεί ένδειξη για την παρουσία της  στο πρόγραμμα του επερχόμενου φεστιβάλ Βενετίας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;