Britney Spears: Απαγορεύεται να την πλησιάσει ο πρώην της στα 90 μέτρα
Ο άνδρας που κάποτε είχε παντρευτεί την τραγουδίστρια Britney Spears για 55 ώρες, κατηγορείται για παρενόχληση.

Ο άνδρας που κάποτε είχε παντρευτεί την τραγουδίστρια Britney Spears για 55 ώρες, κατηγορείται για παρενόχληση, αφού εμφανίστηκε απροειδοποίητα κατά τη διάρκεια του γάμου της ποπ σταρ με τον Sam Asghari.

Ο 40χρονος Jason Alexander, δήλωσε αθώος για την κατηγορία αυτή, καθώς και για τις κατηγορίες καταπάτησης, ξυλοδαρμού και βανδαλισμού. Είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα όταν παραβίασε την πύλη, και άρχισε να μεταδίδει βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της Spears.

Το 2004, ο ίδιος παρέμεινε για πολύ λίγο παντρεμένος με την ποπ σταρ και παιδική φίλη του, αλλά η ένωση τους ακυρώθηκε μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες.

Η 40χρονη Britney Spears και ο επί χρόνια σύντροφός της Sam Asghari, 28 ετών, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια στενή τελετή στην Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα.

Όμως οι προετοιμασίες διακόπηκαν όταν ο Alexander συνελήφθη, αφότου εισέβαλε στην τελετή. Έκανε streaming ένα βίντεο προφανώς από το εσωτερικό του σπιτιού της τραγουδίστριας, πριν παρέμβει η ασφάλεια.

Λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει ένα Live στο Instagram στο οποίο έλεγε ότι σκόπευε να «διαλύσει» τον γάμο.

Το βίντεό του τον έδειχνε να περπατά μέσα στο σπίτι της Spears αναζητώντας την και στη συνέχεια να περνά μπροστά από μία βιτρίνα όπου έβαζαν τις τελευταίες πινελιές στολίζοντάς την με τριαντάφυλλα. Ισχυρίστηκε ότι η Britney Spears τον είχε προσκαλέσει, λέγοντας: «Είναι η πρώτη μου γυναίκα, η μοναδική μου γυναίκα».

Ο Alexander συνελήφθη από αστυνομικούς του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ventura και μεταφέρθηκε σε τοπική φυλακή. «Μπόρεσε να βρει το δρόμο ως το σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με την ασφάλεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Σημειώθηκε διαπληκτισμός με τους υπαλλήλους ασφαλείας και εκεί συνέβη ο ξυλοδαρμός… και κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού έσπασε ένα αντικείμενο, οπότε εκεί καταγράφεται ο βανδαλισμός. Και με το να βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία, ευθύνεται και για καταπάτηση ξένης περιουσίας».

Τη Δευτέρα (13/6), ο δικαστής όρισε εγγύηση 100.000 δολαρίων και εξέδωσε περιοριστική εντολή που απαιτεί από τον Alexander να μην πλησιάσει την Spears σε απόσταση μικρότερη των 91 μέτρων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ίδιος παρακολούθησε την ακρόαση εικονικά.
Στη γαμήλια τελετή της Spears, η οποία πραγματοποιήθηκε παρά την αναστάτωση, παρέστησαν αστέρες όπως η Madonna, η Paris Hilton, η Selena Gomez, η Drew Barrymore, ο Ansel Elgort και ο Will.i.am.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η τραγουδίστρια απελευθερώθηκε από μια 13χρονη, αμφιλεγόμενη νομική κηδεμονία, κατά την οποία ο πατέρας της Jamie έλεγχε πολλές πτυχές της ζωής της.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

Ο πατέρας, η μητέρα και η αδελφή της φέρεται να μην παρέστησαν στο γάμο, αφού οι σχέσεις της χάλασαν εξαιτίας της ρύθμισης και της δικαστικής διαμάχης που ακολούθησε.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;