Βασιλική Τρουφάκου:
Βασιλική Τρουφάκου: "Όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία. Δεν έχει τύχει, όμως, να φύγω από συνεργασία που με έχει δυσκολέψει".

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή της λόγω του επαγγέλματός της αλλά και τις άσχημες συνεργασίες, μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και σχολίασε αρχικά την αλλαγή της καριέρα της, τονίζοντας πως η απόφασή της εξέπληξε και στενοχώρησε στους γονείς της.

«Εξεπλάγησαν για πολύ λίγο οι γονείς μου, αλλά σίγουρα μπορεί να στεναχωρήθηκαν όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός και θα αφήσω τις σπουδές ως πολιτικός μηχανικός. Δε μου έχει τύχει να μην έχω χρήματα να περάσω το μήνα, αλλά έχει τύχει να πω “όχι” σε οτιδήποτε πέρα από τα βασικά, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που έχουν περάσει πιο δύσκολα.

Έχω δουλέψει για λίγο κάνοντας μαθήματα υποκριτικής, προετοιμασίες για το Εθνικό, έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, αλλά και ως πολιτικός μηχανικός, έχω δουλέψει λίγο πολύ σε πολλές δουλειές, βοηθάω και τον αδερφό μου που είναι και αυτός πολιτικός μηχανικός», δήλωσε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στις κακές συναργασίες που έχει κάνει όσα χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός, σχολιάζοντας πως όλες οι γυναίκες είχαν μια άσχημη εμπειρία.

Όλοι είχαμε κακή συνεργασία, όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία. Δεν έχει τύχει, όμως, να φύγω από συνεργασία που με έχει δυσκολέψει, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα γίνει αυτό στο μέλλον“.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 1 
 0