Britney Spears: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο για να τον... σταματήσει!
Η Britney Spears και ο Sam Asghari ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, αν και υπήρξαν κάποια απρόοπτα κατά τη διάρκεια της τελετής.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Britney Spears παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και επί σειρά ετών σύντροφό της, Sam Asghari, υπό άκρα μυστικότητα το βράδυ της Πέμπτης (9/6). Όσο κι αν το ζεύγος προσπάθησε να κρατήσει κρυφή και χαμηλών τόνων την τελετή, υπήρξαν κάποιες… επιπλοκές και κάποια απρόοπρα!

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Jason Alexander, ο οποίος ήταν ο πρώτος σύζυγος της pop star επιχείρησε να σταματήσει τον γάμο της με τον Sam Asghar, ενώ εισέβαλε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, την Πέμπτη. Ο 40χρονος Jason Alexander ήταν ο πρώτος σύζυγος της Britney Spears και παιδικός της φίλος, αλλά ο γάμος τους που πραγματοποιήθηκε το 2004 είχε διαρκέσει μόλις 55 ώρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Μάλιστα, η εισβολή του στον γάμο της Britney Spears μεταδόθηκε μέσω live του Instagram από τον προσωπικό του λογαριασμό. Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να μπαίνει στο σπίτι της τραγουδίστριας, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να βρίσκεται στον χώρο της γαμήλιας τελετής, όταν άνδρες της ασφάλειας τον ρωτούν ποιος είναι και εκείνος απαντά πως είναι καλεσμένος της Britney Spears.

Το «παραλήρημα» συνεχίστηκε, καθώς ο ίδιος ακούστηκε να φωνάζει:

«Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να σταματήσω τον γάμο».

Τελικά, ο Jason Alexander συνελήφθη από αστυνομικούς της κομητείας Βεντούρα στη νότια Καλιφόρνια και ο γάμος πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν ξένα μέσα, όπως το usatoday και το TMZ. Ο δεύτερος σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline, αλλά και οι δύο γιοι τους δεν έδωσαν το παρών στον γάμο, αλλά ευχήθηκαν στο νιόπαντρο ζευγάρι τα καλύτερα σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Kevin Federline.

Παράλληλα, στην τελετή δεν βρέθηκαν ούτε οι γονείς και η αδερφή της τραγουδίστριας. Παρ’ όλα αυτά ανάμεσα στα άτομα που παρακολούθησαν τον γάμο ήταν η Madonna και η Selena Gomez.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;