Kylie Minogue: Αποκάλυψε γιατί είχε μπλοκάρει νομικά την εταιρεία καλλυντικών της Kylie Jenner
Tο 2017, η Kylie Minogue απέκλεισε επιτυχώς την Kylie Jenner από τη χρήση του εμπορικού σήματος «Kylie».

Tο 2017, η Kylie Minogue απέκλεισε επιτυχώς την Kylie Jenner από τη χρήση του εμπορικού σήματος «Kylie» για την επωνυμία της σειράς ομορφιάς της.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας της οικογένειας των Kardashian είχε καταθέσει τα σχετικά έγγραφα για το brand, δύο χρόνια νωρίτερα, το 2015, λίγο πριν λανσάρει τη σειρά της, την οποία ολοκλήρωσε υπό την επωνυμία Kylie Cosmetics.

Η Kylie Minogue σε συνέντευξή της την Τρίτη (7/6) στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ξεκαθάρισε ότι οι όποιες νομικές διαδικασίες, που έκανε προκειμένου η Kylie να μη χρησιμοποιεί το όνομά τους στο bands της, «έπρεπε να γίνουν».

«Ήταν απλώς δουλειά, προφανώς», είπε η 54χρονη τραγουδίστρια. «Με ονόμασαν Kylie και νομίζω ότι έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο στη ζωή μου, μεγαλύτερο από εμένα σε ηλικία, με το ίδιο όνομα, άρα είναι κάπως ασυνήθιστο», πρόσθεσε.

«Έχω ξοδέψει μια ζωή προστατεύοντας το όνομά μου και χτίζοντας την επωνυμία μου, οπότε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Καταλήξαμε σε συμφωνία», όπως τόνισε.

Η Kylie Minogue δε, αρνήθηκε τις φήμες που την ήθελα να έχει τηλεφωνήσει στην μαμά της, Chris Jenner, για να παρέμβει. Σημείωσε δε, ότι θα ήθελε πολύ να γνωρίσει την οικογένεια.

Η Αυστραλή σούπερ σταρ λάνσαρε το 2019 τη δική της εταιρεία ομορφιάς – που ονομάζεται απλά Kylie. Η εταιρεία της προσφέρει πέντε προϊόντα: Ένα λάδι για τα χείλη, ένα lip gloss, το eye to cheek glitter, το lip to cheek χρώμα και τρεις αποχρώσεις για σκιές ματιών.

Υπενθυμίζεται δε ότι όταν η ομάδα της Kylie Minogue κατέθεσε ένσταση για το εμπορικό σήμα της Jenner το 2016, τα έγγραφα ανέφεραν ότι η «διεθνώς διάσημη καλλιτέχνιδα, ανθρωπίστρια και ακτιβίστρια για τον καρκίνο του μαστού» κατείχε ήδη το εμπορικό σήμα για το «Kylie Minogue» και το Kylie.com από το 1996.

Η αγωγή αναφερόταν στη Jenner, δε, ως «δευτερεύουσα τηλεοπτική προσωπικότητα σε reality».

Αργότερα, το 2018, σε συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Αυστραλή ανασκεύασε κάνοντας λόγο για «ατυχή χαρακτηρισμό». Επέρριψε την ευθύνη στους δικηγόρους της λέγοντας πως «αυτό σίγουρα δεν προήλθε από εμένα».

Η Jenner από την άλλη, μετά και την συμφωνία τους για την επωνυμία, συνεχίζει να μεγαλώνει την αυτοκρατορία της πέρα ​​από τα καλλυντικά, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τις Kylie Skin, Kylie Swim και Kylie Baby τα τελευταία χρόνια.

Με πληροφορίες από NewYorkPost

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;