Billie Eilish: Ερμήνευσε νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι σε συναυλία της
Η Billie Eilish είχε μία μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της που βρέθηκαν στη συναυλία της στο Μάντσεστερ.

Η Billie Eilish, μαζί με τον αδερφό της Finneas, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας με εκατομμύρια φανς παγκοσμίως. Μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της άλμπουμ «Happier Than Ever», όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι τα επόμενα μουσική της βήματα. Η νεαρή τραγουδίστρια, όμως, μας επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη.

Η Billie Eilish βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μάντσεστερ. Στη στάση αυτή της παγκόσμιας περιοδείας της, η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα νέο τραγούδι και, αμέσως, οι φανς της το μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σόου, που έλαβε χώρα στο AO Arena, σηματοδότησε την πρώτη συναυλία της Eilish στην Αγγλία από τότε που εμφανίστηκε στο Reading το 2019. Μάλιστα, αυτή η συναυλία σηματοδοτεί και την τέταρτη στάση της παγκόσμιας περιοδείας της στην Ευρώπη.

Πριν αρχίσει να ερμηνεύει το νέο κομμάτι, η Billie Eilish είπε:

«Δεν έχουμε παίξει νέο τραγούδι ζωντανά, πριν την κυκλοφορία του, από το 2017 ή το 2018. Αυτό είναι ένα κομμάτι που μόλις γράψαμε και θέλαμε απλώς να το παίξουμε για εσάς» 

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να ερμηνεύει το νέο κομμάτι της που θα έχει τον τίτλο «TV». Δεν μπορούμε να περιμένουμε να το ακούσουμε και στην επίσημη εκδοχή του!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;