Κατερίνα Γερονικολού: «Από όταν ήρθε στη ζωή μου ο Γιάννης είμαι πολύ προστατευμένη»
Η Κατερίνα Γερονικολού σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Mega Καλημέρα».

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου μία συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ασφάλεια που νιώθει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και σε αυτό που αγαπάει περισσότερο από εκείνη.

Μιλώντας περισσότερο για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη η ηθοποιός είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό που σε αυτή την συνεργασία υπάρχει και ο Γιάννης, ένας δικός σου άνθρωπος. Έχει ξεκινήσει ο Γιάννης τα γυρίσματα του “Fishy” και με ψιλοπαρατάει, και είναι πιο καλοκαιρινός και μαυρισμένος. Από όταν ήρθε στη ζωή μου ο Γιάννης δυστυχώς είμαι πολύ προστατευμένη. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη. Νιώθω ότι έχω μία ομπρέλα και δεν μπορούν να με πειράξουν».

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε:

«Δεν αισθανόμουν αδύναμη, απλά το είχα αποκρύψει, άπλα με όσα εξομολογήθηκα με γνώρισε και ο κόσμος. Το πλεονέκτημά του Γιάννη είναι ότι είναι αυθεντικός, και το μειονέκτημά του ότι… αγαπά περισσότερο το ψάρεμα από μενα;».

Έπειτα αναφέρθηκε στη γνωστή ελληνική σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» που πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και σε περιστατικά με θαυμαστές της που έχει βιώσει ανά διαστήματα.

«Όταν έβλεπα τον εαυτό μου στη σειρά “Λάκης ο Γλυκούλης” έλεγα “γιατί με πήρανε;”. Έβλεπα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσα, και έκανα πολλή δουλειά πάνω σε αυτό. Δέχομαι μηνύματα στα σόσιαλ, άλλα σε πολύ λογικά πλαίσια. Πιο παλιά ένας θαυμαστής με ακολουθούσε, έμενα με φόβιζε».

Τέλος, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί και στην οποία συμμετέχει και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Είμαστε στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», θα δούμε το φινάλε αρχές φθινοπώρου», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
57'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
57'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
8'
33 - 53
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;