Πανελλήνιες 2022 - Βιολογία: Τα θέματα στα οποία διαγωνίζονται οι υποψήφιοι
Πανελλήνιες 2022: Δείτε τα θέματα της Βιολογίας στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι και υποψήφιες των ΓΕΛ σήμερα (6/6).

Συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, οι Πανελλήνιες 2022 με τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των ΓΕΛ να εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Τη σκυτάλη των εξετάσεων παίρνουν αύριο Τρίτη, 7 Ιουνίου, οι μαθητές των ΕΠΑΛ σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας. Ενώ, την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται για τις Πανελλήνιες 2022 σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική και ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. 

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα της Βιολογίας στα ΓΕΛ

Πριν από λίγα λεπτά τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα της Βιολογίας και στα οποία εξετάζονται αυτή τη στιγμή οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΓΕΛ έγιναν γνωστά

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το neolaia.gr, σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΔΕΑ, σας παρουσιάζει τις ενδεικτικές απαντήσεις των θεμάτων και έναν σύντομο σχολιασμό τους.

Πανελλήνιες 2022: Το πρόγραμμα των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ

Συγκεκριμένα, οι Πανελλήνιες 2022 για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) έχουν ήδη ξεκινήσει. Το πρόγραμμα των επόμενων μαθημάτων στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ έχει ως εξής:

Οι Πανελλήνιες 2022 έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή 3 Ιουνίου για τα ΓΕΛ, με τους υποψήφιους και τις υποψήφιες να διαγωνίζονται έως και την επόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου. Από εκεί και πέρα την «κούρσα» των Πανελληνίων θα συνεχίσουν μόνο όσοι και όσες δώσουν εξετάσεις σε κάποιο από τα ειδικά μαθήματα, με στόχο να «ξεκλειδώσουν» κάποιες συγκεκριμένες σχολές που απαιτούν και προϋποθέτουν εξέταση σε ειδικό μάθημα.

Το πρόγραμμα των Πανελληνίων στα ΓΕΛ είναι το εξής:

Πανελλήνιες 2022: Το πρώτόκολλο που ανακοίνωσε το ΥΠΑΙΘ

Πηγή εικόνας: Intime

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι υποψήφιοι θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα χωρίς τη διενέργεια self test.

Τα μέλη των Επιτροπών Εξετάσεων θα είναι υπεύθυνα επίσης για να τηρηθούν οι αποστάσεις 1,5 μέτρου ανάμεσα στους υποψηφίους και για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Τώρα, όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις θα πρέπει αν είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο να προβούν σε PCR ή rapid test μία φορά την εβδομάδα, έως 48 ώρες πριν από την προσέλευση τους στις εκπαιδευτικές δομές.

Πανελλήνιες 2022 μόνο στο neolaia.gr!

Πανελλήνιες και το 2022 στο neolaia.gr! Όλες οι εξελίξεις και τα νέα για την ύλη και το πρόγραμμα των εξετάσεων, τον τρόπο εξέτασης των μαθημάτων, τις βάσεις εισαγωγής, το μηχανογραφικό, τον υπολογισμό των μορίων, αλλά και θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις! STAY TUNED στο neolaia.gr για να μαθαίνεις πρώτος/-η τα πάντα για τις Πανελλήνιες 2022!

Πηγή φωτογραφιών & cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
2'
50 - 40
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;