Jennifer Lopez:
Εμφανώς συγκινημένη εμφανίστηκε στη σκηνή του Barker Hangar του Λος Άντζελες, την Κυριακή (5/6), η Jennifer Lopez.

Εμφανώς συγκινημένη εμφανίστηκε στη σκηνή του Barker Hangar του Λος Άντζελες, την Κυριακή (5/6), η Jennifer Lopez για να παραλάβει το βραβείο Generation Award των MTV Movie & TV Awards 2022.

Η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός κράτησε το «χρυσό ποπκόρν» και έβγαλε έναν λόγο με τον οποίο ευχαρίστησε τόσο αυτούς που την στήριξαν, όσο και τους ανθρώπους που την πλήγωσαν ή στάθηκαν απέναντί της.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που μου ράγισαν την καρδιά» είπε και συνέχισε: «Αυτούς που ήταν αληθινοί και αυτούς που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω για την αληθινή αγάπη και για τον τρόπο που είπα ψέματα στον εαυτό μου, γιατί έτσι κατάλαβα ότι έπρεπε να μεγαλώσω».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε για την απογοήτευση και την αποτυχία που, όπως είπε, την δίδαξαν να είναι δυνατή, και φυσικά ευχαρίστησε τα παιδιά της, τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme. «Με δίδαξαν να αγαπώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτά τα λόγια, η Jennifer Lopez δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και το πλήθος από κάτω ζητοκραύγαζε.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου είπαν κατάμουτρα -ή, όταν δεν ήμουν στο δωμάτιο- ότι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», πρόσθεσε η ίδια, δακρύζοντας. «Πραγματικά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς εσάς. Και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τους φανς που είδαν τις ταινίες».

«Εσείς είστε ο λόγος που είμαι εδώ και που ήμουν εδώ, και σας αγαπώ!», κατέληξε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;