Γιώργος Χριστοδούλου: Μίλησε για την μάχη του με τον αλκοολισμό - «Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα»
Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για την μάχη του με τον αλκοολισμό και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Σασμός», μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη μάχη του με τον αλκοολισμό.

Αρχικά, ο Γιώργος Χριστοδούλου δήλωσε:

«Νιώθω τυχερός που είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου. Γιατί αν τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω δύσκολα πράγματα είναι γι’ αυτό. Γιατί πέρασα μέσα από αυτά και νιώθω πολύ πιο δυνατός. Εγώ ανήκα στις περιπτώσεις όπου δεν άφησα τον εαυτό μου να γίνει δυσλειτουργικός.

Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ορίζω μια κατάσταση, αμέσως ζήτησα βοήθεια. Και αυτό θα πρότεινα σε όποιον έχει τέτοιες τάσεις, κάθε είδους εθισμών. Μην το αφήνει γι’ αύριο, όταν του χτυπάει το καμπανάκι, να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι κακό. Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα, ευτυχώς το πρόλαβα»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε επίσης:

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα ανθρώπους που έχει καταστραφεί εντελώς η ζωή τους, οι σχέσεις τους κι έχουν χάσει εντελώς το τι είναι. Εγώ το πρόλαβα. Κι αυτό νιώθω για τη γυναίκα μου, ότι με πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύ διακριτικά, με πολλή αγάπη και τα κατάφερα»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;