Μετά τον δήμο Αλίμου και ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης βάζει
Μετά τον δήμο Αλίμου και ο δήμος Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης απαγορεύει τη μουσική μετά τις 11 το βράδυ στην παραλιακή.

Μετά τον δήμο Αλίμου και ο δήμος Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης παίρνει μέτρα κατά της ηχορύπανσης, απαγορεύοντας τη μουσική μετά τις 11 το βράδυ στην παραλιακή και όχι μόνο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής προχώρησε στην ψήφιση νέου κανονισμού λειτουργίας για προστασία από την ηχορύπανση και άλλες ενοχλήσεις, μετά από σχετική εισήγηση του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Έτσι αποφασίστηκε η απαγόρευση παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής στις επιχειρήσεις εντός σχεδίου πόλεως και του οικιστικού ιστού, μετά το προβλεπόμενο ωράριο, το οποίο λήγει στις 23:00 το καλοκαίρι και στις 22:00 το χειμώνα.

Αν η δημοτική αστυνομία εντοπίσει παραβάτες, θα επιβάλει πρόστιμα 5.000 ευρώ.

Ο νέος κανονισμός θα ξεκινήσει να ισχύει από 1η Ιουλίου και θα περιορίζει και την καύση βεγγαλικών μετά τις 23:00, ενώ επιτρέπει αποκλειστικά τη χρήση αθόρυβων ή χαμηλού θορύβου βεγγαλικών τις υπόλοιπες ώρες. Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Παράλληλα περιορίζεται σημαντικά και το ωράριο χρήσης θορυβωδών μηχανημάτων καθαριότητας και κηποτεχνικών εργασιών, όπως τα χορτοκοπτικά μηχανήματα, οι φυσητήρες και τα αλυσοπρίονα.

Αναλυτικά τα μηχανήματα που θα παράγουν θόρυβο άνω των 65 ντεσιμπέλ θα απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες, ενώ από τη Δευτέρα έως το Σάββατο η χρήση τους θα επιτρέπεται μόνο από τις 11πμ έως τις 2μμ. Η παράβαση θα τιμωρείται με πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;