Jada Pinkett Smith:
Σχεδόν δυο μήνες από το χαστούκι που τάραξε τα βραβεία Όσκαρ, η Jada Pinkett Smith, αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Σχεδόν δυο μήνες από το χαστούκι που τάραξε τα βραβεία Όσκαρ, η Jada Pinkett Smith, αποφάσισε να τοποθετηθεί αποφεύγοντας να αναφερθεί στα δικά της συναισθήματα και τις σκέψεις.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για το περιστατικό στο πλαίσιο ενός επεισοδίου του Red Table Talk, του διαδικτυακού προγράμματος που διατηρεί στο Facebook Watch, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Σχετικά με τη βραδιά των Όσκαρ, η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι αυτοί οι δύο ευφυείς, ικανοί άντρες, θα έχουν την ευκαιρία να επουλώσουν το τραύμα τους, να το συζητήσεις και να τα βρουν.

Με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο σήμερα, τους χρειαζόμαστε και τους δυο. Βασικά, όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μέχρι τότε, ο Γουίλ κι εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε εδώ και 26 χρόνια: Θα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή. Ζωή μαζί”.

Υπενθυμίζεται ότι η Jada Pinkett Smith μέχρι στιγμής δεν είχε σχολιάσει τα συμβάντα εκείνης της βραδιάς, δεν είχε πάρει καμία θέση για το σχόλιο του Κρις Ροκ, ούτε όμως και για τη βίαιη παρέμβαση του συζύγου της, παρά μόνο μέσω μιας ανάρτησης στη σελίδα της στο Instagram, στο οποίο έγραφε ότι “αυτή είναι η εποχή της θεραπείας και είμαι εδώ γι’ αυτό”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;