«Maestro»: Ο Bradley Cooper μεταμορφώνεται σε Leonard Bernstein στη νέα του ταινία
Ο Bradley Cooper μεταμορφώνεται στον «Maestro», Leonard Bernstein, για λογαριασμό της νέας ταινίας που σκηνοθετεί για το Netflix.

Πέρα από τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που θα λέγεται «Maestro», και η νέα ταινία την οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Bradley Cooper θα έχει τον ίδιο τίτλο. Η νέα ταινία του γνωστού ηθοποιού είναι σε παραγωγή του Netflix και έχουμε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα.

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας δείχνουν τον Bradley Cooper να μεταμορφώνεται πλήρως στον γνωστό μουσικό Leonard Bernstein. Η ταινία είναι η δεύτερη ταινία του Cooper στη θέση του σκηνοθέτη μετά το βραβευμένο με Όσκαρ «A Star Is Born».

Οι πρώτες εικόνες από την ταινία κυκλοφόρησαν από τον γίγαντα του streaming τη Δευτέρα και δείχνουν τον Cooper μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Carey Mulligan. Η νέα βιογραφική ταινία «Maestro» επικεντρώνεται στον αξιότιμο συνθέτη του Broadway, Leonard Bernstein, με την Carey Mulligan να υποδύεται τη γυναίκα του, Felicia Montealegre. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Bernstein σε διάφορες ηλικίες, ενώ το εντυπωσιακό μακιγιάζ του Cooper και η ολική μεταμόρφωσή του κλέβει την παράσταση.

Όπως επιβεβαίωσε ο Cooper στο Variety νωρίτερα μέσα στο 2022, η παραγωγή του «Maestro» ξεκίνησε αυτόν τον μήνα. Οι σινεφίλ θα πρέπει να περιμένουν να δουν την ταινία μέσα στο 2023. Ο Bradley Cooper έχει δηλώσει:

«Είπα στον Spielberg: «Πάντα ένιωθα ότι θα μπορούσα να παίξω έναν μαέστρο, αλλά μπορώ να ερευνήσω το υλικό και να δω αν μπορώ να το γράψω και να το σκηνοθετήσω;» Θα με αφήσεις να το κάνω αυτό;

Ο Steven έχει πολλά ενδιαφέροντα – απλώς θα επιλέξει ένα πράγμα και όλα τα άλλα θα είναι σε αναμονή. Νομίζω ότι ήξερε ότι δεν θα έκανε αυτή την ταινία για κάποιο χρονικό διάστημα. Είχε την καλοσύνη να μου το παραδώσει και αυτό προετοίμαζα τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια»

Ο Scott Stuber, επικεφαλής των παγκόσμιων ταινιών στο Netflix, ενημέρωσε το Variety τον περασμένο Δεκέμβριο σχετικά με την προπαραγωγή του «Maestro», λέγοντας:

«Έχουμε κάνει πολλή δουλειά στο μακιγιάζ. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά στη φωνή. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω κάποιον τόσο βαθιά επικεντρωμένο στη δημιουργία μιας ιστορίας που σημαίνει τόσα πολλά για αυτόν. Και η Carey Mulligan είναι μια απίστευτη ηθοποιός»

Δες τις πρώτες φωτογραφίες που μοιράστηκε το Netflix.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;