Αλέξης Κούγιας για δίκη Λιγνάδη:
Ο γνωστός ποινικολόγος κάνει λόγο για “διαστρέβλωση της αλήθειας για την εξυπηρέτηση των σκοπών του κινήματος metoo και ΛΟΑΤΚΙ”.

Ανακοίνωση σχετικά με τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη εξέδωσε την Τρίτη (31/5) ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος κάνει λόγο για “διαστρέβλωση της αλήθειας για την εξυπηρέτηση των σκοπών του κινήματος metoo και ΛΟΑΤΚΙ”.

Στην ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει αναλυτικά:

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

Η διαστρέβλωση της αλήθειας για την εξυπηρέτηση των σκοπών του κινήματος metoo και ΛΟΑΤΚΙ έχει τα όριά της: έφτασαν στο σημείο, μια δυστυχισμένη γυναίκα, που από το 2000 ερωτεύτηκε με το δικό της μυαλό τον Δημήτρη Λιγνάδη, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, να την παρουσιάσουν σαν προηγούμενη σχέση του Λιγνάδη.

  Ενώ κατά την εξέτασή της απεδείχθη από τις ερωτήσεις του Δικαστηρίου ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, με σοβαρά ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα, παρακολουθούσε το Λιγνάδη στις θεατρικές παραστάσεις του, παρακολουθούσε το σπίτι του καθημερινά, τον παρακολουθούσε στις διακοπές του, έφτασε στο τραγικό σημείο, όπως η ίδια περιέγραφε σε εκατοντάδες e-mail που του έγραφε, γιατί είχε μπλοκάρει το κινητό της, να του κάνει 24 ώρες το 24ωρο από 100 έως και 400 κλήσεις την ημέρα και να τον παρακαλεί να έχουν έστω και μια φόρα μία ερωτική συνεύρεση, έφτασαν στο σημείο να την παρουσιάσουν σαν δήθεν μάρτυρα – κλειδί της υποθέσεως, η οποία δήθεν μπορεί να επηρεάσει την κρίση των Δικαστών και του κου Εισαγγελέως, αντί να περιγράψουν την τραγική ψυχολογική της κατάσταση και την ανισορροπία της συμπεριφοράς της και να διερωτηθούν πώς είναι δυνατόν με μάρτυρες αυτού του επιπέδου ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης να είναι στη φυλακή“.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;