Survivor 5: Εκτός ριάλιτι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Με πόσα χρήματα αποχώρησε
H αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ήταν μία από τις πιο συγκινητικές που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα.

Γεμάτο εντάσεις αλλά και συγκινήσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο (25/5) του Survivor 5.

Στο τέλος του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι.

Ο παίκτης ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της αποχώρησής του, ενώ δήλωσε πως θέλει το Survivor 5 να είναι γυναικεία υπόθεση και να το κερδίσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πραγματικά η αποχώρηση του γνωστού make up artist, ήταν μία από τις πιο συγκινητικές που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Παρά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ του ίδιου και των συμπαικτών του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαίνεται πως δεν κράτησε κακία σε κανέναν και τους αποχαιρέτησε όλους εγκάρδια.

Survivor 5: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ “μπήκε” στο Survivor στις 27 Μαρτίου. Η εκκεντρική προσωπικότητά του συγκέντρωσε τα σχόλια των χρηστών των Social Media από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Αμέτρητοι οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, τα τραγούδια, οι χοροί και τα δράματα, μέχρι την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που έφερε χαμόγελα στην ομάδα του.

Έχοντας παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για οκτώ εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης με περίπου 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, το ποσό που λάμβανε εβδομαδιαία ανερχόταν στα 1.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
  
  
 2