Λατινοπούλου: Ισχυρίζεται ότι έγινε απόπειρα εισβολής στο σπίτι της
Λατινοπούλου: Περιγράφει τη στιγμή που άγνωστοι, σύμφωνα με την ίδια, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι της.

Απόπειρα εισβολής αγνώστων στο σπίτι της τα ξημερώματα καταγγέλλει μέσω βίντεο στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η πολιτευτής Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ ανήρτησε βίντεο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και περιέγραψε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου προσπάθησε να ενοχοποιήσει φοιτητές που διαμαρτύρονταν για τις επιθέσεις της αστυνομίας στο ΑΠΘ, καθώς συνδυάζει την προσπάθεια εισβολής στο σπίτι της με ένα βίντεο που είχε αναρτήσει και ζητούσε από τα ΜΑΤ ακόμα πιο σκληρή καταστολή, μετά την ευθεία βολή κρότου λάμψης από απόσταση αναπνοής σε φοιτητή που έχασε την ακοή του και ανάγκασε τη Διεθνή Αμνηστία να κάνει λόγο για αποτυχία της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τις αστυνομικές παραβιάσεις.

Η κ. Λατινοπούλου τόνισε πως δέχθηκε απειλές για τη ζωή της, αλλά τις προηγούμενες ημέρες.

«Δεν θα σας μιλούσα αν δεν με προστάτευε η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού μου. Ο φασισμός σας δεν θα περάσει. Θα ακολουθήσουν ενέργειες και θα βρεθούν οι δράστες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ και αν θα σας μιλούσα αν δεν με είχε προστατεύσει η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού μου. Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ και θα συνεχίσω να λέω αυτά που πιστεύω, όπως κάνω μέχρι σήμερα, ο φασισμός σας δε θα περάσει. Θα ακολουθήσουν ενέργειες και θα βρεθούν οι δράστες», επισημαίνει η ίδια, ενώ ευχαριστεί και την αστυνομία για την άμεση αντίδρασή της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;