Στηβ Μιλάτος για την καταγγελία για βιασμό από τουρίστρια στη Ρόδο: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»
Ο Στηβ Μιλάτος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στην καταγγελία βιασμού εις βάρος του από μία 21χρονη τουρίστρια στη Ρόδο.

Ο Στηβ Μιλάτος επικοινώνησε με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το πρωί του Σαββάτου, και μίλησε σχετικά με την καταγγελία βιασμού που έγινε εναντίον του από 21χρονη τουρίστρια στη Ρόδο. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother θέλησε να αποκαταστήσει το όνομά του, ενώ, περιέγραψε και τι ακριβώς συνέβη με την 21χρονη.

Αρχικά, ο Στηβ Μιλάτος ανέφερε:

«Το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια. Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Δεν ξέρω τί σκέφτεται ο καθένας.

Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε. Στην Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και απλώς εμένα εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου και έγινε γνωστό.

Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν απ΄τη χώρα τους, Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;