Ελένη Χατζίδου: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για το τροχαίο που είχε - «Θα έπεφτα στην κολώνα»
Η Ελένη Χατζίδου περιέγραψε καρέ-καρέ το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες.

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου στο πλαίσιο της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχε τις τελευταίες ημέρες περιγράφοντας ακριβώς τι συνέβη. Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα το οποίο αν μη τι άλλο τη «σόκαρε».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Είχα ένα τροχαίο πρόσφατα. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το Stop, με πολύ φόρα και δεν σταμάτησε καθόλου την παρέα του. Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Ετεοκλή και ξαφνικά ακούει από μέσα μία κραυγή. “Με τράκαρε με τράκαρε” φώναζα. Φαντάσου να ακούς τον άνθρωπό σου εκείνη τη στιγμή. Νόμιζα ότι θα γυρίσει το αυτοκίνητο, με πέταξε και με σταματήσανε δύο σταθμευμένα που ήταν μαζί μου και στο τέλος ένα βαν, όπου ήταν πιο στιβαρό, γιατί αλλιώς είχε κολώνα μπροστά μου. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον δρόμο η σύζυγός του Κώστα Σόμμερ, η Βαλεντίνη και ήρθε να με ρωτήσει αν είμαι καλά. Είχαμε όλοι άγιο. Το αυτοκίνητο πάει για ολική. Θα μπορούσα να έχω και το μωρό μέσα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;