Super Kiki: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση»
Η Super Kiki σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» - «Μην τον κάνουμε "μάγκα" τον Λιάγκα»

Η γνωστή Instagrammer ή όπως αυτοποκαλείται σαρκαστικά «η influencer των φτωχών» Super Kiki μίλησε σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα, το κέντρο απεξάρτησης, τη φυλακή και τη σχέση της με τους γονείς της.

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά γιατί να κάνω κάτι τόσο περιοριστικό; Και στα σίριαλ δεν πληρώνουν, τι να φάω 15 ώρες;» λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Μιλώντας για την τηλεόραση αναφέρθηκε και στο «πέρασμά» της από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκαλύπτοντας πως τελικά αυτό που έκανε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε συμφωνήσει.

Έπειτα, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας:

«Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι αχρείαστος», συμπληρώνοντας πως θα πήγαινε στο «Πρωινό» εάν ήταν η Φαίη Σκορδά μόνη της.

Ακόμη, η Super Kiki μίλησε και για το «μικρόβιο» του ηθοποιού που έχει μέσα της και αποκαλύπτει πως «από πολύ μικρή μουρμούραγε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική» για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Στο πρόγραμμα απεξάρτησης έκανα επαγγελματικό προσανατολισμό και βγήκε αυτό».


Κατόπιν, αναφέρθηκε στην εποχή που μπήκε στη φυλακή και δηλώνει πως είχε άγνοια τότε.

«Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα», είπε όσον αφορά τη φυλακή.

Όσον αφορά τους γονείς της η ίδια δήλωσε πως τους έχει συγχωρέσει και πως η μητέρα της είναι πολύ υπερήφανη για εκείνη αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η μαμά έχει μεγάλο καμάρι για εμένα, κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια είπε πως δεν της αρέσουν καθόλου τα παιδιά, αλλά θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί από 10 χρονών και πάνω που να «πηγαίνει μόνο του τουαλέτα».

Τέλος, η γνωστή influencer δήλωσε τοξική, απόλυτη, κάθετη και επιβλητική, και την ίδια ώρα ανοιχτοχέρα, δοτική και πιστή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;