Nick Cave: Ευχαριστεί για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε για τον χαμό του γιου του
Ο Nick Cave μέσα από τη σελίδα Red Hand Files, απαντάει στα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που δέχθηκε για τον χαμό του γιου του.

Η είδηση του θανάτου γιου του Nick Cave συγκλόνισε όλο τον κόσμο, καθώς ο Jethro ήταν το δεύτερο παιδί του Αυστραλού καλλιτέχνη που χάνει τη ζωή του μέσα σε λίγα χρόνια.

Ο Nick Cave αρχικά είχε ζητήσει από κοινό και θαυμαστές του να σεβαστούν τις δραματικές αυτές στιγμές για την οικογένειά του, όμως τώρα, μέσα από κείμενό του στα Red Hand Files εκφράζει ευχαριστίες για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Η σελίδα Red Hand Files είναι μια πλατφόρμα με την οποία ο καλλιτέχνης έχει αποφασίσει να έχει άμεση επαφή με τους θαυμαστές του τα τελευταία χρόνια, απαντώντας σε ερωτήσεις τους και τώρα έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τον θάνατο του 21χρονου γιου του.

Μια θαυμάστριά του έστειλε γράμμα για να εκφράσει τη συμπαράσταση και την αγάπη της για την τραγωδία που βιώνει, με τον Nick Cave να της απαντά:

Αγαπητή Τερέζα, σε ευχαριστώ για το γράμμα σου.

Πολλοί που έχουν γράψει για τον Jethro στέλνοντας συλλυπητήρια και καλά λόγια. Αυτά τα γράμματα είναι μεγάλη πηγή ανακούφισης και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή σας.

Θα επανέλθω στα Red Hand Files σε λίγες εβδομάδες

Με αγάπη Nick“.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
 0 
 0