Γιώργος Σαμπάνης: Σοβαρό τροχαίo για τον τραγουδιστή - Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύντροφός του
Στιγμές αγωνίας έζησαν τα ξημερώματα ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε.

Στιγμές αγωνίας έζησαν τα ξημερώματα ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε στο ύψος του Αλίμου με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Και τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη όπου ο γνωστός τραγουδοποιός συμμετείχε στη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου.

Μέσα σε μία στιγμή δύο αυτοκίνητα είχαν γίνει σμπαράλια όμως ήταν το μόνο που δεν ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή τους εμπλεκόμενους και κυρίως τον Γιώργο Σαμπάνη ο οποίος αφού βγήκε από το αυτοκίνητο και διαπίστωσε πως ο ίδιος και η σύντροφός του αλλά και τα κορίτσια που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο ήταν καλά, σχολίασε πως δεν έχουν σημασία τα σίδερα και οι υλικές ζημιές αλλά το γεγονός ότι έχουν όλοι την υγεία τους.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή μιλούν για θαύμα, καθώς η σύγκρουση με το διερχόμενο αυτοκίνητο αλλά και με την κολώνα ήταν πολύ δυνατή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;