Πάντειο Πανεπιστήμιο: E-learning με τίτλο «Διοίκηση Μονάδων Υγείας»
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα δικαιούστε & ένα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενο σεμινάριο διάρκειας 100 ωρών αξιας 175€.

Πληροφορίες: Μέσα από την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι επιμορφούμενοι θα γνωρίσουν τις βασικές θεωρητικές έννοιες στο χώρο της διοίκησης στην υγεία, θα μάθουν να εφαρμόζουν ένα συνολικό σχέδιο αξιολόγησης της μονάδας υγείας, να επεξεργάζονται τους κατάλληλους ποσοτικούς δείκτες για την καταγραφή του υγειονομικού έργου, αλλά και του γενικότερου «κλίματος» της μονάδας υγείας, θα αναγνωρίσουν το ρόλο των διευθυντών των μονάδων υγείας (κλινικών), αλλά και των άλλων διοικητικών στελεχών της υγείας, θα αναστοχασθούν σχετικά με τις ευκαιρίες, αλλά και τα προβλήματα που εμφανίζονται στο σύστημα υγείας στην ελληνική επικράτεια.

Οι επιμορφούμενοι που θα το παρακολουθήσουν, θα καταστούν ικανοί να συμβάλουν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση των σύγχρονων μονάδων υγείας, καθώς και θα προετοιμαστούν για τη Στελέχωση των Μονάδων Υγείας, αναβαθμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την παροχή των υπηρεσιών υγείας.

Η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, όλοι όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα αναμένεται να έχουν γνώση των αρχών και της μεθοδολογίας που πρέπει να ακολουθείται για την ορθή και αποτελεσματική διοίκηση μονάδων υγείας.

Επιπλέον, θα αποκτήσουν εμπειρία στις στρατηγικές και στη μεθοδολογία του επιστημονικού θεματικού αντικειμένου καθώς και αυξημένα επαγγελματικά προσόντα, επικυρωμένα με πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Όλα τα μαθήματα συνδυάζουν την παροχή γνώσεων και πληροφοριών.

Επιπλέον, με το πέρας του προγράμματος εκδίδεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης. Το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, δύναται να αποδώσει ποιοτικές ευκαιρίες υψηλής επαγγελματικής αποκατάστασης τόσο στον ιδιωτικό τομέα, όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως κάθε φορά θα ισχύουν τα κριτήρια μοριοδότησης στην εκάστοτε μελλοντική προκήρυξη προσλήψεων.

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες και στο www.e-learning.panteion.gr

*Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα δικαιούστε & ένα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενο σεμινάριο διάρκειας 100 ωρών αξιας 175€.*

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εν δυνάμει εργαζόμενους ή εργαζόμενους / στελέχη Υπηρεσιών Υγείας, α΄ και β΄ βαθμού (ΠΕ, ΤΕ) και συγκεκριμένα σε προϊσταμένους, υποδιευθυντές, διευθυντές & σε όσους απασχολούνται σε διευθύνσεις / τμήματα Προσωπικού Υπηρεσιών Υγείας, ή σε υπαλλήλους/ στελέχη οι οποίοι από θέση ευθύνης εποπτεύουν, συντονίζουν ή είναι υπεύθυνοι ομάδων και έργων σε Υπηρεσίες Υγείας.
  • Σε άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στον χώρο της διοίκησης μονάδων υγείας.
  • Σε οικονομολόγους και αποφοίτους διοίκησης επιχειρήσεων που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε θέματα διοίκησης μονάδων υγείας.
  • Απευθύνεται επίσης σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξη τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.

Κατηγορίες της δημόσιας υγείας:

  • Μονάδες Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας κ.α.)
  • Ασφαλιστικοί Οργανισμοί
  • Υπουργείο Υγείας
  • Διοίκηση Υγειονομικών Περιφερειών
  • Περιφερειακές Διοικήσεις και ΟΤΑ που ασχολούνται με θέματα υγείας

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;